pondělí 20. července 2015

Opravy praček praha 7

Provádíme pozáruční servis a opravy praček , myček a sušiček. Nejdéle do druhého dne a vždy ihned u Vás na místě. Na vykonanou opravu vydávám doklad s vyznačenou plnou zárukou a pro důchodce uplatňuji slevu na práci.


Spousta lidí také zkouší opravit pračku sami, což ale ve většině případů nedopadá dobře. Pračky opravujeme v Praze už let.

Možnost online objednání. V opačném případě může ucpaný filtr zabraňovat čerpání. Praha a okolí od 50kč. V tomto případě vyčistěte síto a vyměňte jej.


Zde byste měli věnovat zvýšenou pozornost. Ve složitějších případech je po dohodě se zákazníkem možná oprava dílenská. Nejčastěji se jedná o závady vykazující nepravidelnost.

Zákazník je dopředu vždy seznámen s předběžnou. Telefonicky s vámi domluvíme termín opravy tak, aby Vaše pračka byla opravena v co nejkratší době a dle Vašich časových možností. Na provedenou opravu vždy vystavíme doklad. Při předložení tohoto dokladu při naší příští návštěvě u Vás Vám bude.


SERVIS PRAČEK V PRAZE AEG, ELECTROLUX, WHIRLPOOL, ZANUSSI. Prádlo po octu cítit nebude, ocet bude působit proti usazování kamene preventivně a navíc má dezinfekční vlastnosti. LAVAMAT, GORENJE, IGNIS.


Tyto části lze opět vyjmout ze strany bubnu. Nabízíme kvalitní a levné opravy praček v Praze a okolí všech značek. Poskytujeme kompletní servis. Máme vlastní sklad originálních náhradních dílů.


Pro výměnu ložisek a pro některé další poruchy je nutné pračku dodat k opravě do naší dílny, kde budou provedeny opravy nejvyšší kvality. Nabízíme opravy praček , myček, chladniček, mrazniček a dalších domácích a kuchyňských spotřebičů. Nabízíme odvoz starého spotřebiče a zprovoznění nové pračky, myčky nebo sušičky. Naše služby poskytujeme přímo u zákazníka.


Získejte cenové nabídky zdarma.

Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Veškeré naše služby poskytujeme za příznivé ceny. Servis a opravy pracích praček. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout. Zaměřujeme se na pozáruční servis, opravy , pravidelné kontroly a montáže praček téměř všech značek v Praze a okolí.


Naší výhodou jsou kvalitní a odborné znalosti v oboru, nízká cena, rychlost a servis přímo u zákazníka v pohodlí domova. Vítejte na stránkách specializovaného servisního technika pozáručních myček nádobí. Opravy myček nádobí v Praze. Usetril mi spoustu penez a casu, doporucuji!


Již se Vám nevyplatí oprava staré pračky a uvažujete o koupi nové? Nákupem novějšího modelu pračky získáte opět plnou záruku, ale hlavně vyspělejší technologie, které se odrazí na nižší spotřebě el. Aktuální katalog firem v kategorii servis praček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky