středa 22. července 2015

Tyčový mixér bosch msm 67170

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Chvályhodný je však i vysoký příkon 7W nebo volitelných rychlostí. Sekanie, mixovanie aj drvenie ľadu hravo zvládne tichý, bezvibračný motor s príkonom 7W.


Velice silný motor má regulaci otáček s rychlostmi. Součástí je i nůž na drcení ledu. Vďaka praktickému príslušenstvu ho využijete na mixovanie, šľahanie aj sekanie. Ostrá QuattroBlade štvorkrídlová čepeľ si poradí skutočne so všetkými ingredienciami, od prípravy jemného pyre až po sekanie orechov na nedeľný koláčik. Veľmi silný motor má reguláciu otáčok s rýchlosťami.


Súčasťou je aj nôž na drvenie ľadu. Price Match Promise on Genuine Bosch Spare Parts. Free Shipping Available. Check Out Bosch Msm on eBay. Fill Your Cart With Color today!


Mixovací noha s 4břitou čepelí je vyrobena z nerezové oceli. Vysouvací mechanizmus umožňuje její snadné odejmutí a společně s ostatním příslušenstvím ji umyjete v myčce nádobí. Díky praktickému příslušenství ho využijete na mixování, šlehání i sekání. Ostrá QuattroBlade čtyřkřídlá čepel si poradí opravdu se všemi ingrediencemi, od přípravy jemného pyré až po sekání ořechů na nedělní koláček.


S mixérem je také možno sekat a šlehat. Regulace otáček s rychlostmi a tlačítko Turbo pro maximální výkon. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Tyčový mixér bosch msm 67170

Start Making Money Today. Naše hodnocení a závěr. Shop Everything you Need on eBay! Nabízí regulaci otáček, na výběr máte ze 12.


Mixér má príkon 7wattov, regulovať ho môžete pomocou voliča rýchlostí. Hlavica je z hygienickej nerezovej ocele, nôž so britvami vykoná prácu rýchlo. K dispozícii je aj tlačidlo turbo pre maximálny výkon. Mixér je vybavený rýchlosťami pomocou ktorých zmixujeme, našľaháte či nasekáte takmer všetky potraviny. Pokud chcete připravit dětskou výživu, polévku nebo třeba omáčku, pak bude tyčový mixér ten pravý.


Je velmi skladný a zároveň nenáročný na údržbu. Navíc s ním mixujete přímo v hrnci nebo míse, takže neušpiníte další nádobí. Nevýhodou pak je to, že ho při používání musíte neustále držet.


Odporúčaná maloobchodná cena. Pridajte na porovnanie produkt Poro. Mixér má příkon 7wattů, regulovat jej můžete pomocí voliče rychlostí. Hlavice je z hygienické nerezové oceli, nůž se břity vykoná práci rychle.


Přívodní kabel je spirálový, takže práce s ním je velmi pohodlná. Sekání, mixování i drcení ledu hravě zvládne tichý, bezvibrační motor s příkonem 7W.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky