pátek 31. července 2015

Papírový ubrus role 50m

Vhodný k přípravě slavnostních tabulí, rautů, cateringových stolů, atd. Tolerance uvedených rozměrů ±, vyroben ve Francii. Toto zboží nelze doručit prostřednictvím výdejních míst Uloženka.


Ubrus z papíru, se strukturou jemnou. Svatby, oslavy, zábavy, párty, letní grilování ap. Jde jednoduše ustřihnout na požadovanou délku.

Katrin CZ - Autorizovaný prodejce Katrin v ČR! Výrobce - typ: Duni - premium Výborné prostírání na společenské oslavy, svatby, narozeniny, catering. Cena uvedena za celou roli. Kvalitní Duni papírový ubrus bílé barvy z materiálu Dunicel.


Ubrousy se dokonale hodí k použití na slavnostní hostině, rautech, zahradní oslavě, k dekoraci svatební tabule, při romantické večeři a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Tento papírový ubrus má strukturovaný povrch s raženým damaškovým vzorem. Výrobky mají díky čisté recyklaci přírodní hnědou barvu. Krabice, lepící pásky, fólie, sáčky, pytle, gastro obaly.


Papírový pevný a otěruvzdorný ubrus. Jsou jemné na dotek, pevné, savé. Je určený k přípravě slavnostích tabulí, rautů, cateringových stolů atd.


Slavnostní a party stolování doplňují organzy, tyly, satén, jednorázové ubrusy, stolové šerpy, rautové sukně, luxusní ubrousky, svíčky, dekorace. Nabídka ubrusů z materiálu Dunilin, Airlaid. Jedná se o napron, případně ubrusová role šerpa či ubrus velký v roli. Některé naprony jsou omyvatelné, tj. Samolepící papírová tabule je perfektní dekorace pro Váš domov, která zároveň zabaví i Vaše nejmenší.


Jednorázové papírové ubrusy , rolované či skládané se hodí pro jakoukoliv příležitost, kdy potřebujete pohostit více lidí a očekáváte náročnější podmínky. Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. NELZE OBJEDNAT PŘES ZÁSILKOVNU, POUZE PŘES GLS PŘEPRAVNÍ SLUŽBU.


UBRUS papírový růžový chevron 180x120cm. Atraktivním designem pak pomůže navodit tu pravou středomořskou atmosféru. ODESÍLÁME SAMOSTATNĚ PO 1KS.


CENA POŠTOVNÉHO ZA 1KS 7- KČ BEZ DPH Bílý papírový ubrus v roli.

Role , utěrky, doplňky Rozetky Ručníky Toaletní papír Ubrusy papírové, rautové sukně. Snadný a jednoduchý úklid. Mix barev, nelze vybrat. Bílé jednorázové ubrusy.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Vybírat můžete z mnoha barev i vzorů a nechybí také průhledné PVC ubrusy které mohou posloužit jako samotný ubrus , nebo jako ochrana jiného ubrusu. Prohlédněte si také naši nabídku teflonových ubrusů a jistě vás zaujme i náš výběr kuchyňských utěrek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky