čtvrtek 16. července 2015

Veletrh nábytku 2016

Pražský veletržní areál Letňany, konečná stanice metra linky C - Letňany. Na jednom místě si můžete prohlédnout a vyzkoušet prezentaci předních výrobců a dodavatelů nábytku a bytového vybavení, kteří působí na českém trhu. Oba letošní mezinárodní veletrhy nábytku , interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR, které byly původně plánovány na březen a říjen, se uskuteční ve společném říjnovém termínu, tj. Jsme rádi, že se nám podařilo se všemi partnery dohodnout na přesunu jarního termínu veletrhu, a sloučit.


Mezinárodní veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX představuje nejnovější trendy ve vybavení interiéru a doplňky bydlení. Tvoří tak alternativní nabídku nábytku a interiérového vybavení oproti obchodním řetězcům.

Pravidelně se zde prezentují přední výrobci a dodavatelé nábytku a bytového vybavení na. Na veletrh jsme přijeli v novém. Logo i propracovaná grafika v nových barvách i podobě jsou nositeli pokračující tradice a současně představují novou, svěží a komplexní podobu naší firemní identity.


Náhradné termíny veľtrhov, výstav a ďalších podujatí. NÁRODNÉ VÝSTAVISKO, štátny podnik, organizátor veľtrhov a výstav patrí medzi najvýznamnejšie veľtrhové a výstavnícke spoločnosti v SR. Středoevropský veletrh autobusů, hromadné dopravy, garážové a servisní techniky se uskuteční ve dnech 26. CZECHBUS nejsou jen výstavní haly plné autobusových skvostů těch nejvýznamnějších hráčů na trhu, ale i zajímavý doprovodný program.


Na co se například můžete těšit?

Zľavnené vstupné: Žiaci základných škôl, študenti stredných škôl, študenti vysokých škôl do rokov s platným dokladom o štúdiu. Občania nad rokov, ktorí sa. Vás na výstavu NÁBYTOK A BÝVANIE 10. Už tradične sa s veľtrhom nábytku spája výstava Fórum dizajnu, ktorá tento.


Počas druhého marcového týždňa sa bude v Nitre, na výstavisku Agrokomplex, konať veľká výstava Nábytku a bývania. Vystavovali jsme celou kompletní rodinu Flexi, dále Harmony, Sky, Sunrise a Oslo. Môj dom, moje kráľovstvo! Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek.


Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Milánský nábytkový veletrh iSaloni1. Je to o výstavě iSaloni v Miláně, kde jsou prezentovány některé z nejnovějších trendů. Přes 5vystavovatelů představí ve dnech od 5. Téměř všichni výrobci nábytku s delší historií tak neváhali a oprášili hlavně svá slavná křesla či židle.


Veletrh nábytku se konal 55. K vlně retro stylu, například ke slavným 60. V těchto dnech se totiž bude konat významný veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX, kde si budete moci prohlédnout novinky od předních výrobců a dodavatelů nábytku , vybavení a doplňků na českém trhu.


Jeden z pilířů jarního souběhu, veletrh FOR INTERIOR, nabídne největší výběr nábytku od českých i zahraničních značek. Své novinky na něm představí například firma JECH.

V expozici odhalí svou nejnovější sedačku JEVI, která padne do oka každému, kdo hledá praktické a variabilní sezení a zároveň miluje. Největší podzimní veletrh nábytku , interiérů a bytových doplňků FOR INTERIOR se uskuteční od 29. Téměř tři sta firem představí své aktuální kolekce a novinky. Přítomní profesionálové potom poradí se správným výběrem produktů.


Ty budou k dostání za příznivé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky