pátek 24. července 2015

Ruční šicí stroj singer

Ruční šicí stroj - Handy Stitch (nový ) avizoov. AliExpress ruční mini šicí stroj ,. Stroj má druhů stehů, kyvný CB chapač, poloautomatickou knoflíkovou dírku šitou na kroky a regulovatelnou délku stehu. Stroj je vybaven kovovým kyvným chapačem, druhy stehů, typy automatické knoflíkové dírky i automatickým navlékačem jehly. Stehy, délka a šířka stehu se regulují jednoduše pomocí tlačítek.


Světlo, Volné rameno, Šití dvojjehlou. Na trhu jsou dostupné různé druhy, od těch základních pro občasné domácí šití až po vyšívací stroje s nejrůznějšími funkcemi. Klasický šicí stroj si poradí s běžnými druhy stehy a lze jej označit za univerzálního pomocníka při zašívání, sešívání a prošívání. I tyto produkty ostatně bývají vybaveny základním overlockovým stehem.


K jeho tvorbě jsou použity pouze dvě nitě, takže není dosaženo plnohodnotného. Díky provozu na baterie a velkému výkonu vytvoříte vždy pevný šev a to kdykoliv a kdekoliv. Ideální pro rychlé opravy oděvů, nebo pro použití na místech, která jsou pro velký šicí stroj těžko dostupná. Nabízím starožitný ruční šicí stroj značky Singer.


Jeden z prvních modelů značky Singer , přes 1let starý. Tento stroj byl vyroben firmou Singer v New Yorku v USA. Design i vzhled jsou též velice dobré. Starlyf Fast Sew je nejmenší šicí stroj na světě, který se stane vaším id.


How to Use the Singer Handy Stitch Sewing Maching. Veritas je zabudovaný ve skříňce, plně funkční, programů, elektrický i ruční pohon ( ruční jsem nikdy nepoužila),prodávám z důvodu nedostatku místa v bytě. Každá domácí hospodyňka zajisté uvítá tento praktický ruční šicí stroj , který je velice skladný. Díky své velikosti Vám nedá žádnou práci jej zkrátka vyndat a zašít si záclonu, oblečení či obšít ubrus. Potřebujete si poopravit záclonu, která se Vám rozpárala?


Nechce se Vám vytahovat veliký šicí stroj ? Singer One Šicí stroj Singer One je nový elektronický retro šicí stroj od značky Singer s LCD displejem pro domácí šití. Má zjednodušené navlékání, druhů stehů, typy automatické knoflíkové dírky na krok, horizontální rotační chapač i v. Praktický ruční šicí stroj který můžete vzít kdykoliv sebou. Na dovolenou, na chatu či kdekoliv si zamanete. Vždy buďte připravení svým dětem zašít džíny nebo košilku.


Pro vyhodnocování návštěvnosti webových stánek a optimalizaci marketingových aktivit využíváme cookies. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Chtěla bych se zeptat sběratelů na odhad ceny a zároveň nabídnout ke koupi starožitný šicí stroj značky Singer. Má prababička ho získala do osobního vlastnictví po tom, co na něm roky šila v Rakousku u soukromníka v době, kdy lidé v Čechách neměli práci a chodili za prací do Rakous.


Proto tu máme mini šicí stroj , který je vytvořen přesně na tyto situace. Singer overlock HD 8je 4-nitný overlock, moderní design, robustnější konstrukce, volitelný počet nití a volné rameno, diferenciální podávání, snadná regulace napětí nitě. Nakupujte Mini ruční šicí stroj z vybraných e-shopů.


Najít nabídky na Mini ruční šicí stroj nikdy nebylo jednodušší. Ať už hledáte běžně dostupnou věc nebo speciální variantu produktu Mini ruční šicí stroj , Chci. Vám pomůže ušetřit čas i peníze.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů šicí stroj singer. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Inzeráty šicí stroj singer - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar.


Specifikace: druhů stehů - rovný (velikosti),.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky