pátek 31. července 2015

Parní pračka bosch

Než pračka Bosch opustí továrnu, otestujeme každý její detail a podrobíme ji náročným zátěžovým testům. Produkt je dostupný v těchto online obchodech. Kliknutím na odkaz „Do obchodu“ vyslovujete souhlas s tím, že váš nákup bude sledován (viz ujednání o ochraně osobních údajů).


Horká pára uvaří pokrm obzvlášť jemně, takže cenné vitamíny a minerály zůstanou zachovány. Chuť se může rozvinout a zelenina si uchová svou barvu. Krátce řečeno: naše parní trouby jsou první volbou pro ty zákazníky.

Pračka s parním praním je vlastně klasická pračka na praní s tím, že navíc disponuje programem pro parní praní. Z vody tedy dokáže vytvořit páru. Parní programy jsou obecně k prádlu. Mezi průkopníky parního praní patří společnost LG, která před více než lety na trh uvedla první pračku na parní praní.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Rychlejší praní – pračka s párou vypere prádlo přibližně o třetinu rychleji než běžné pračky.


Snazší žehlení – díky speciálnímu programu Refresh vypere parní pračka prádlo tak, aby šlo lépe žehlit.

Velkou předností je i funkce VarioPerfect, se kterou můžete ušetřit až o času, nebo o energie méně. Potěšení pro oči: vestavné trouby Bosch Naše vestavné trouby lze instalovat nezávisle na varné desce, takže je můžete umístit do korpusu ve výšce očí. Tak si nemusíte namáhat záda při vkládání pečeně do trouby nebo když se potřebujete podívat, jestli je koláč už upečený. Shop Bosch Products At Rapid Electronics Today - Free Delivery Over £30! Hladina hluku u vás doma vám často může zkazit den.


Třeba když chcete se svou rodinou povečeřet v klidu a míru. Pohon EcoSilence od značky Bosch je tak tichý, až někdy můžete úplně zapomenout, že vaše pračka běží. Tento pohon s bezkartáčovým, energeticky úsporným motorem, který optimálně snižuje třecí hluk, je. Automatické pračky nabízející parní programy pak dále nabízí Beko, Whirlpool, Bosch a další.


LG parní pračka s motorem Direct Drive odstraní téměř 1 alergenů, jako jsou zvířecí chlupy, roztoče nebo prach a zabraňuje, aby se v ní prádlo pomačkalo. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Díky tomu ušetříte až času, nebo až energie, což se pozitivně projeví na vyúčtování spotřeby energií. Vyperete v ní až 5kg prádla.


Je vybavena programy praní vč. Množstevní automatika podle druhu prádla a náplně přizpůsobí spotřebu vody a dobu praní.

Bosch , která zaujme špičkovou úsporou a nadstandardním objemem. Spoléhá totiž na přední plnění a buben, do kterého se vejde až kg prádla. To znamená, že je ideální do skutečně velkých rodin. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Pračka je ochráncem nejen vašeho oblíbeného prádla, ale i vaší spotřeby energie a vody. Chytrá pračka zaujme úsporným provozem, šetrností k prádlu i praktickými funkcemi.


Mezi ně mimo jiné patří parní praní či možnost přidání prádla během pracího cyklu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky