pátek 24. července 2015

Máslenka keramika

Máslenka keramika

KVALITNÍ KERAMIKA - nikoli plast. Zvon máslenky naplňte změklým máslem. Bloomingville Keramická máslenka Patrizia, modrá barva, béžová barva, keramika. Zvon naplněný máslem vložte víkem vzhůru do džbánu naplněného vodou. Stylová keramická dózička na máslo v béžové barvě s abstraktními modrými retro kvítky bude ozdobou každé kuchyně.


Máslenka keramika

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Máslenka je vyrobena ve tradičním stylu slovácké keramiky. Již více než let prodáváme ručně zdobené kameninové nádobí, které lze mýt v myčkách a je vhodné na pečení i zapékání.


Teplota výpalku je 9-–9°C. Tupeská keramika je vyráběna ručně na hrnčířském kruhu. Provozovatel jako správce osobních údajů zpracovává na tomto webu cookies potřebné pro fungování webových stránek a pro analytické účely. Po stranách dvě ucha, glazované dno. Ručně točeně keramická máslenka ve žluté barvě, ručně domodelovaná.


Máslenka keramika

Malované puntíky červené, oranžové a zelené s nádhernou originální strukturou krakelí. Dóza je vhodná nejen na máslo, ale například na servírování klobásky, sýrů nebo zeleniny. SERVÍROVÁNÍ - Máslo a sýr - máslenka hranatá - máslenka hranatá - ELIMAshop. Ukryje kostku másla tak, že po vytažení nebude příliš tuhá k namazání na pečivo a navíc zabrání tomu, aby máslo natáhlo nežádoucí pachy z ledničky. Online obchod so slovenským handmade dizajnom.


Predávaj svoje výrobky aj ty! Nájdi si, čo sa ti páči. Krásná máslenka v elegantní krémové barvě s jemným dekorem kočiček.


Hodí se jak pro skladování másla v. Každý doplněk může rozzářit váš domov! Dóza určená na máslo z olivové řady značky Banquet je vyrobena z keramiky. Tento originální kousek keramiky nesmí chybět ve vaší lednici.


Společnost má ve svém výrobním programu ucelené tvary užitkového či hotelového porcelánu, speciální varný program, porcelán pro děti a zakázkové zboží pro velké mezinárodní řetězce. Kamenina je ideální materiál pro výrobu užitkové keramiky už od dob našich babiček. Díky svým unikátním vlastnostem (trvanlivosti, pevnosti a malé nasákavosti) je vhodná také pro výrobu keramiky pro venkovní použití. Ručně vyrobená a malovaná keramická dóza na máslo tvz. Je ideální k uchování másla či sýra v lednici, protože ho chrání před vlivem světla a vzduchu.


Máslo vydrží déle čerstvé a ještě ho díky netradičnímu designu můžeme podávat stylově. Lze použít do mikrovlnné trouby i do myčky na nádobí, ale pro zachování dokonalého vzhledu doporučujeme umývat ručně. Pokud vás zaujala keramika , kterou vyrábíme, neváhejte nás kontaktovat zde. Webové stránky keramické dílny ˙Z konce světa˙ Pavlíny Palme v Kunštátě.


Keramiku rádi zašleme přímo na vaši adresu. Výroba kvalitní kameniny ,ručně točené, převážně užitkové zboží. Užitková keramika s atestem, vhodná do myčky na nádobí i mikrovlnné trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky