úterý 24. listopadu 2015

Aku smeták vileda elektrický esweeper

Jeho čištění je velmi snadné a není potřeba. Elektrický smeták a prachovka pro stírání prachu s rotačním kartáčem. AKU , originální balení, záruka 2roky. V Ostravě osobně, jinak po dohodě i poštou.


Vyzkoušejte tento jedinečný systém úklidu, který vysmýčí Váš interiér zcela bez námahy.

Smeták můžete použít na všechny typy podlah, ze kterých vytře prach do speciálního snadno vysypatelného zásobníku. Nový výkonnější robotický smeták. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items.

Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. V, vhodný na všechny typy podlah, hmotnost kg. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Umístěte Vileda hadřík Attractive. Prodám úplně nový elektrický aku smeták od Viledy. E-sweeper elektrického smetáku. Pošlu doklad o koupi - lze případně uplatnit reklamaci v. Náhradní baterie pro elektrický smeták E-Sweeper. Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu.


Patentovaný systém sběru nečistot (aktivní gumové kartáče pro rychlý a snadný sběr nečistot, vlasů i prachu – nezanechávají za sebou špínu). Spodní hlavice násady 6. U popisu výrobku toho moc nepíší.

Uvádějí, že se rychle dobíjí, ale to je docela široký pojem. Máme doma psa, tak bych potřebovala nějaký smeták na takový rychlý úklid. Velký vysavač jinak máme. Snadná manipulace – flexibilní kloub pro snadné uklízení. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Vyskúšajte tento jedinečný systém upratovania, ktorý vysmýčí Váš interiér úplne bez námahy. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Jednoduché uskladňování přístroje a. Velmi lehký (kg), s flexibilním kloubem pro snadnou manipulaci.


Efektivně a snadno posbírá špínu, drobky a vlasy z podlahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky