pondělí 23. listopadu 2015

Čokoláda do fontány praha

Belgická čokoláda je vhodná pro přípravu pralinek, skvěle se hodí pro přípravu horkých čokolá ale i do čokoládových fontán a na běžné pečení. Fontány - iCokoladoveFontany. Kromě čokolády, belgická čokoláda Callebaut je považována za nejjemnější na světě, nabízíme také produkty z kakaa - kakaové máslo, kakaové boby, kakaový prášek a kakaovou hmotu. Prodáváme také další výrobky čokoládovny Callebaut: produkty z ořechů, čokoládové dekorace, horkou čokoládu nebo křupavé kuličky Crispearls v různých příchutích.


Carla Hořká čokoláda do čokoládové fontány a na fondue balení kg. Hořká čokoláda Carla pro čokoládové fontány a do čokoládového fondue - tento renomovaný český výrobce čokolády nabízí kvalitní mléčnou a hořkou čokoládu vyvinutou speciálně pro čokoládové fontány. Mléčná čokoláda Carla pro čokoládové fontány a do čokoládového fondue - tento renomovaný český výrobce čokolády nabízí kvalitní mléčnou a hořkou čokoládu vyvinutou speciálně pro čokoládové fontány. Kč včetně poštovného nebo pronajmout za cenu od 29- Kč.


Omezení doby provozu, nižší životnost a vyšší hlučnost fontán pro domácnost je dána hlavně jejich plastovou převodovkou. Proto čokoládové fontány vybavené plastovými převodovkami, což jsou prakticky všechny fontány do ceny cca. Mléčná čokoláda do fontány 3 5Kg - Callebaut Mléčná čokoláda do fontány 3 5Kg - Callebaut Čokoláda s vysokým obsahem kakaového másla vhodná do čokoládových fontán. Pokud nechcete investovat peníze do koupě čokoládové fontány , rádi Vám fontánu zapůjčíme.


Při pronájmu čokoládové fontánky bez obsluhy Vám doručíme fontánku v balíku poštou na jakékoliv místo v ČR. Nabízíme také čokoládu do fontán od předních výrobců. Namočením připravených jahod a dalších lahůdek do tohoto tenkého pramínku čokoládového pokušení, dosáhnete dokonalého požitku z čokolády. Jedno naplnění fontány (2-kg) obslouží až hostů.


Půjčíte čisté, vracíte použité, čištění je. Ceny čokolád jsou uvedeny za kg. Pro menší či rodinné oslavy doporučujeme fo.


Prague Chocolate (Pražská čokoláda ) Prague Chocolate is a wholly Czech family-owned company specializing in the production of original, luxurious chocolate delicacies in Prague-themed packaging. Callebaut, pravá belgická, je dražší - kg kolem 290kc, ale nechci riskovat průšvih. Právě do ní se nic nepřidává. Tak trochu jiný food festival, který rok co rok pořádáme v nádherných zahradách Trojského zámku v Praze.


Přijďte ochutnat jídlo od těch nejlepších restaurací a užít si příjemnou letní atmosféru! Luxusní čokoláda vyrobená z nejlepších kakaových bobů od výrobců Callebaut a Valrhona. Ideální je tato čokoláda na vaření, pečení, přípravu čokoládových dezertů. Výborná je z nich čokoládová poleva nebo belgické pralinky. Součástí fontány je návod na použití a kartáč na čištění.


V případě, že si fontánu nevyzvednete na naší adrese, bude k výše uvedeným cenám účtováno dopravné ve výši 1Kč (v rámci ČR). Husova Praha Naše kamenná prodejna je až do odvolání uzavřena! Své objednávky si můžete vyzvednout do 15.


Thákurově ulici, kde si je můžete po dobu rekonstrukce vyzvednout. Druh čokolády je dobré volit podle toho, co s ní chcete dělat. Pokud plánujete čokoládu rozpustit, třeba na polevu, je vhodné zvolit tu s menším obsahem kakaa, která má zároveň nižší bod tání. Tato čokoláda se hodí také například na přípravu fondue nebo jako čokoláda do fontány.


Voňavý dort se spoustou čokolády a karamelu, ale hlavně s kg vyzrálých banánů, které jsme nakrájeli do originálního korpusu a proložili jimi vanilkový krém. Podívejte se na výrobky v akci a ušetřete při nákupu díky AkcniCeny. Pokud je svatba nebo hostina pro větší počet než osob, je vhodné použít větší fontány , které budou kapacitně vyhovovat.


Problém je také v používání levných a plastových fontán, které se mohou provozovat pouze po určitý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky