pondělí 16. listopadu 2015

Komínová digestoř se zadním odtahem

Zadní odtah u digestoře se využívá pouze u malých vestavných, výsuvných nebo podskříňkových digestoří. Otvor pro odtahové potrubí je na zadní straně digestoře. Progresivní dotykové slider ovládání kombinuje funkce dotykového a posuvného ovládání a nabízí maximální komfort obsluhy. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Digestoře se zadním odtahem na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Na této stránce najdete levné digestoře se zadním odtahem , respektive všechny digestoře se zadním odtahem seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Po osazení uhlíkovým pachovým filtrem lze využívat také recirkulaci. Osvětlení je zajištěno pomocí 40W žárovky. Všude se uvádí horhí odtah.


Komínová digestoř se zadním odtahem

Tento druh sice není tak výkonný jako výše zmíněné odsavače par, ale menší či střední kuchyni její výkon naprosto postačí. Patříte-li k minimalistům, jistě vás okouzlí typ tzv. Spočítejte objem místnosti. Podle výpočtu zjistíte, jak velký výkon od digestoře požadujete.


Vyberte si z naší nabídky komínových digestoří - odsavačů par Faber a klikněte si pro slevu. Komínové digestoře - odsavače par Faber. U digestoří je nejdůležitější se rozhodnout jestli využijeme odsávání par s odtahem nebo vnitřní recirkulací (většina u nás nabízených digestoří zvládne oba principy). Většina lidí si myslí, že se jedná o odsavač par, který má vývod do komína ( digestoř s odtahem ). Nemusí tomu tak ale být vždy. Existují jak odtahové digestoře, tak i digestoře s uhlíkovým filtrem, tedy digestoře bez odtahu (recirkulační digestoře).


Hledáte digestor odtah zadni ? Výsuvná digestoř s bočním odtahem. Odsavač par Mora OP 6W. Dobrý den, sháním digestoř s bočním odtahem. Pokud taková neexistuje (divné,ale možné ), je lepší pořídit spíše výsuvnou digestoř s recirkulací a nebo pevnou digestoř s odtahem do světlíku? Můžete mi nějakou poradit?


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své. Vyniká opět vysokým výkonem, stejně jako luxusní varianta odsavačů teleskopických či štěrbinových se spodním odtahem. To je záležitost spíše výjimečná a věnují se jí jen kvalitní značky a odtah vzduchu nasyceného párami je veden potrubím směrem dolů, je na to tedy nutno pamatovat už při stavbě domu. Nástěnná ( komínová) digestoř se zadním odtahem. V mnohém se podobá podvěsné digestoři, avšak plní podobně důležitý designový prvek v kuchyni jako ostrůvková digestoř.


Je charakteristická svým vzhledem, kdy je vespod širší a směrem nahoru se. Hlavní předností tohoto modelu je možnost přímého odtahu dozadu. Je vybaven motorem s možností otočení o °, což umožňuje připojení odtahového potrubí z horní nebo zadní strany digestoře. Výstupní hrdlo je možné posunout vpravo nebo vlevo. Sháníte výsuvnou digestoř a nevíte jakou vybrat?


Určitě Vám pomůže ucelený přehled nejprodávanějších výsuvných digestoří CATA a EMPIRE. Montáž digestoře bez odtahu. Instalace digestoře bez odtahu, jíž se jinak říká recirkulační, je naprosto jednoduchá. Stačí, když ji podvěsíte pod horní skříňku nebo do prázdného prostoru nad sporák do takové výše, abyste mohli pohodlně nahlížet do nádob na plotně a zároveň nic nebránilo při filtraci par.


Pak již jen digestoř zapojíte do zásuvky a jediné. V případě většího množství par se dá napomoci jejich sběru tím, že se otevře výklopný přední panel, a to pomocí pístů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky