čtvrtek 19. listopadu 2015

Bezpečnostní alarm do kabelky

Méně nebezpečnou, ale často účinnou zbraní je osobní alarm. Dá se nosit v kapse či na krku a slouží k zastrašení útočníka. Ideální jsou pro osamělé běžce či běžkyně, v případě napadení atd. Alarm do kabelky je určen k vyvolání silného akustic-kého signálu v nouzových situacích. Je určen pro sou - kromé využití a není vhodný ke komerčním účelům.


Uchovávejte jej mimo dosah dětí.

Obalový materiál se nesmí dostat do rukou dětem. Po vytiahnutí kolíka alarmu sa rozoznie extrémne hlasný alarm. Takto môžete upozorniť ostatných na seba a vašu krízovú situáciu. Upevnite si alarm do kabelky upevňovacím krúžkom na vašu kabelku, pútko na opasok a pod.


Tisknete si pod paží kabelku, když vkročíte do přeplněného autobusu, metra nebo nákupního centra? Máte strach, že vás tu okradou? Pak si pořiďte svého bodyguarda.


Nemluvíme o tom, kterého měla Whitney Houston ve filmu Osobní strážce, ale o malém pomocníkovi, kterého si může pořídit každá žena – kapesním alarmu nebo pepřovém spreji! CZ - Bezpečnostní systémy, Čidla, spínače, alarmy.

Poté stačí nastavit telefonní čísla, na které se bude odesílat informace o stavech GSM alarmu a tím je celé nastavení hotové. Mechanické zabezpečovací systémy. Elektronické zabezpečovací systémy.


Skvěle se vejde do kabelky nebo peněženky,. PIR senzor, vestavěný mikrofon, vestavěný reproduktor a cloud platforma, slot pro MicroSD kartu max. Možná se vám může zdát, že vlastnit osobní bezpečnostní alarm je u nás zbytečné. To je ale celkem škoda. Chodíte brzy ráno do práce?


Bezpečnostní systém Pandora poskytuje motoristům tu nejvyšší úroveň zabezpečení doplněnou řadou pokročilých funkcí včetně dálkového startu. Hodí se jak pro obytné prostory, tak i obchody, kanceláře, sklady, dílny apod. Tato klíčenka s bezpečnostním alarmem je malá a snadno přenosná, ale vydává neobvykle hlasitý výstražný a nepříjemný zvuk.


Může hlásit vloupání, požár, zdravotní obtíže, přepadení a případně další rizika. Nejmenší GSM odposlech v nabídce. I přes malý rozměr vydrží v provozu až minut souvislého nahrávání, či dny v pohotovostním režimu. Díky malému rozměru je vhodný pro vložení do kabelky či batohu.


Zprovoznění je velmi snadné, postačí do zařízení vložit SIM kartu libovolného operátora s deaktivovaným PIN. Plně vybavená radiostanice disponuje dosahem až km, integrovanou LED kapesní svítilnou, a je vhodná pro nasazení do nejdrsnějšího prostředí. Pro tento přenos je třeba vlastnit telefonní SIM katru.

Jedná se o totožnou SIM kartu, jako se běžně používá do mobilních telefonů. Připojená šňůra s karabinou umožňuje připevnit alarm do kalhot nebo kabelky. Vybaven led světlem, které bude fungovat jako baterka.


Většina alarmů a zabezpečovacích. Cena produktu bez dopravy Skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky