pondělí 2. listopadu 2015

Kelimky na kavu s vickem

Papírové kelímky na kávu s víčkem – V sortimentu máme kelímky pro každou velikost kávy, např pro piccolo, espresso, café latte. Nejen v zimních měsících jistě oceníte jak papírové bílé či barevné, z termomateriálu, plastu hnědé nebo čiré. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte kelímky a víčka za nejnižší ceny a nebo kelímky a víčka pro pohodové oslavy, párty a další akce.


RECYKLOVATELNÉ TERMO KELÍMKY NA KÁVU ( NELZE POTISK) Zesílené, ekologické kelímky na horké nápoje z přírodní FSC celulózy neboli ECO papíru. Ke kelímkům nabízíme pevná těsnící víčka s náhubkem v bílé a černé. Praktické kelímky na kávu s víčkem.


Krabičky s víčkem dodáváme zákazníkům přes let. Kelímek na kávu s víčkem l. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás krabičky s víčkem za TOP ceny nebo krabičky s víčkem pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si krabičky s víčkem, které jsou nejvhodnější pro Vaše využití.


Termo kelímky na horké nápoje. Víčka na kelímky Hledat vše. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Potisk kelímků od tis kusů. Chcete vědět, zda je cena 3€ ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Udělejte si svoji oblíbenou kávu s sebou do práce nebo na cesty do tohoto stylového kelímku od House Doctor s praktickým víčkem, které udrží teplotu a také zabrání jeho vylití. Balení obsahuje ks žlutých nebo šedých kelímků s víčky.


Kuchyně a jídelna Stolování Nádobí Hrnky Odebrat filtry. Zálohované kelímky a misky, které jsou vratné v celé síti našich partnerů. Kdykoliv, kdekoliv, v jakémkoliv množství. Jednoduché, ekologické a udržitelné.


DUNI papírový kelímek na espresso 1ml (l) CIRCUIT. Papírový kelímek 1ml (l) SPIRAL TWO hnědý. V našem e-shopu obalovým materiálem najdete obaly a obalový materiál za velkoobchodní ceny. Dodáváme do celé ČR do hodin.


Nakupujte za velkoobchodní ceny. Konvice na čaj, kávu nebo mléko. Kvalitní BIO nápojový pohárek - kelímek na kávu , čaj , svařák a jiné horké nápoje. V balení mix barev dle vyobrazení.


Objem kelímku 2ml ( po okraj) , užitný objem 2- 2ml. BIO papírové jednorázové kelímky (pohárky) jsou oproti standardním papírovým kelímků opatřeny vntřní vrstvou z tzv. Plastové kelímky s víčkem dodáváme našim odběratelům více než let. Neustále kontrolujeme nejvyšší kvalitu expedovaného zboží.


Vyberete si u nás plastový kelímek s víčkem za férové ceny, případně plastový kelímek s víčkem pro různé párty, oslavy nebo jiné příležitosti. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky