úterý 3. listopadu 2015

Foliovaná dvířka

Jsme si vědomi, že různé materiály napomáhají dokonalému designu každého nábytku a určují jim styl. Hlavní naší nabídkou jsou foliovaná nábytková dvířka. Tvary dvířek - dělíme do šesti základních skupin. Vybrané dekory fóliovaných dvířek Trachea mohou být navíc doplněny aplikací dekorativního tisku Overface, jenž umožňuje aplikovat na dvířka libovolný grafický motiv. Na všechny tyto dvířka dáváme proslouženou 7-mi letou záruku na skrytou vadu odlepení fólie.


Kuchyňská dvířka vyrábí z MDF desky.

Pro kuchyně, koupelny, obývací pokoje i kanceláře. Velký výběr dezénů a odstínů a jejich variabilita a inovace dělají ze společnosti GRENA, a. Výrobky společnosti GRENA, a. Když nenajdete v katalogu dvířka podle vašich představ, vyrobíme speciálně pro vás úplně nový tvar, doplníme novou barvu folie. Naší nabídku vždy umíme okořenit podle vaší chuti. Proč si vybrat foliovaná dvířka právě od nás? Foliovaná dvířka Nábytková fóliovaná dvířka PROFORM jsou nejpoužívanější skupinou dvířek v celé naší nabídce.


Nabízejí nepřeberné množství tvarů doplněné fóliemi v aktuálních trendech, u kterých rozeznat, že jde o fólii a ne přírodní materiál je práce hodná jen odborníka.

V tomto provedení nabízíme více než různých barev a některé dekory dřevin, které se dodatečně upravují lakováním. Povrchová úprava je možná od matu, až po vysoký lesk. Fóliovaná dvířka nabízíme ve standardních a úchytkových tvarech. Lakovaná dvířka jsou vyráběna z MDF desky tl.


Rozšířením nabídky fóliovaných dvířek jsou dětské tvary a dekorativní panely. Akrylátová dvířka patří k trendům ve výrobě moderního nábytku. Ideální povrch, vysoký lesk, hluboký mat a stálobarevnost – to jsou. Jsou plošně frézovaná, povrchově upravená PVC nebo PP fólií. V nabídce je široká škála dekorů fólií a frézování tvarů dvířek.


V dřevo dekorech naleznete dokonalé imitace dřevin jako dub, buk, ořech, kde se díky moderním výrobám fólií dá dosáhnout vzhledu téměř. Foliovaný dvířka jsou oblíbená pro svůj čistý vzhled a možnost různých tvarů okrajů dvířek. Všechny tvary dvířek lze kombinovat se všemi barvami a dekory folií. NANO Lak Anti-touch je speciální povrchová úprava, na které nejsou vidět otisky prstů.


Hledáte kvalitní nábytková dvířka nebo dvířka ke kuchyni od českého výrobce? Jsme specialisté na výrobu a prodej nábytkových a kuchyňských dvířek na území České a Slovenské republiky. U těchto dvířek je jejich snadné obrábění a možnost tvorby reliéfu.


Ocení to hlavně zájemci o venkovský styl nebo vintage styl. K tento dvířkům se nabízí i doplňkový sortiment jako jsou moderní zafrézované úchytky, nové tvary ozdobných liš, dekurů zadních ploch a.

Nebo Vám zavoláme zpět. Každý z výrobců má jiné tvary dvířek i fólie. Na konci jejího opracování dochází k moření a lakování. Garance nejnižší ceny v Čechách ! Díky tomu a také díky velké škále dekorů a tvarů, nikdy neomrzí. Masivní dvířka jsou zárukou kvality a dlouhé životnosti.


Dvířka vakuově lisovaná foliovaná nabízí možnost frézovaných 3D motivů na své ploše a volbu dekoru jejich zadní strany. Vnější hrana foliovaných dvířek je odolná vůči teplotám až °C, tedy těm teplotám, se kterými dvířka mohou přijít do styku při běžném užívání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky