pondělí 30. listopadu 2015

Popcorn na pánvi

Jak připravit popcorn v pánvi - olej (jsou pak měkčí) - popcorn - 7-minut Nalijeme olej (olivový) nasypeme zrníčka kukuřice, tak aby dno pánve bylo rovnomě. I Drank Celery Juice For DAYS and This is What Happened - NO JUICER REQUIRED! Nyní je popcorn velmi oblíbený a můžeme jej připravovat také doma – v mikrovlnné troubě, ve speciálním popcornovači nebo na hlubší pánvi.


Zahříváním zrnek kukuřice dojde k jejich puknutí a převrácení naruby, kdy popcorn dostane tvar jakéhosi květu. Domácí popcorn (slaný) - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty. V kině před zasedáním často prodávají popcorn.


Slaná, s chutí sýra nebo sladkého karamelu. Tak chutné sledovat vzrušující thriller nebo melodrama pro tuto filmovou svačinu. Parky také prodávají popcorn. Je pravda, že je už zima, a proto ne tak chutná. Vyvstává logická otázka: Je možné vařit popcorn doma?


Když zvete kamarády na filmový večer a chystáte se je pohostit popcornem, je možná lepší volbou připravit si popcorn postaru: v pánvi nebo hrnci, na oleji nebo másle, s kořenící příměsí, na kterou máte chuť. Nyní si doma připravíte čerstvý a křupavý popcorn , přesně takový, na jaký jste zvyklí z kina nebo pouti. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Recept na domácí popcorn. Potřebujete: 100g kukuřičných zrn na popcorn. Postup: V hlubší pánvi rozehřejte máslo a olej, přisypte zrnka kukuřice a pánev zakryjte poklicí. Popcorn bez mikrovlnky? Za občasného třesení pánví nechte zrnka v oleji pukat.


Asi po sekundách pánev stále zakrytou poklicí odstavte. V mém případě zauzená paprika. Masíčko se pod vrstvou koření schová. Poté nakrájíme na malé kostičky.


Na rozpálený olej dáme kostičky a mícháme. Když je popcorn hotový, oddělíme jej od oleje. Pokud připravíte popcorn na pánvi , nezapomeňte přidat 1-polévkové lžíce dolio. Chcete-li zabránit jejich zvlhčení, položte je, když jsou připraveny, na podnos nebo na desku pokrytou kuchyňským papírem, aby absorbovaly alespoň část oleje.


Pokud jste ve spěchu, můžete použít mikrovlnnou troubu, nebo si koupit pytel. Pochutiny, popcorn, na pánvi , bez příchuti (hodnoty na 100g). Za přesnost a kvalitu dat na obalu výrobku neručí referenční databáze, ale jen a pouze výrobce.


Výběrem této potraviny dáváte najevo, že Vám stačí analýza jídelníčku. Chceme-li barevný popcorn a sirup máme bezbarvý, do směsi přisypeme malé množství potravinářské barvy. Zvýšíme teplotu a směs přivedeme k varu, poté ji necháme minut povařitna mírném ohni. Směs ihned nalejeme na popcorn. Smícháme ji s popcornem a pokračujeme v míchání do té doby, než je popcorn dobře.


Neodstraňujte víko a počkejte, dokud kukuřice je přeměněn na popcorn. Jak udělat vynikající popcorn doma Fanoušci popcorn pocit, že příprava výstavby Stojí to asi krát levnější, než když si koupíte je připraven v nákupních centrech nebo foyer divadla. Souhlasím značné úspory.


Ale zatímco mnoho popcorn - nejen. Cibuli oloupeme a nakrájíme na proužky. Zeleninu přidáme k bramborám, osolíme, opepříme a asi minut podusíme.


Na suché pánvi orestujeme hořčičná semínka a odložíme do mističky. Maso nařežeme na proužky. Na pánvi rozehřejeme zbytek tuku a za stálého obracení maso asi minuty opékáme. Marinované maso (stačí min) osmahneme na olivovém oleji.


Hotové maso dáme na stranu - nejlépe do síťované misky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky