pátek 13. listopadu 2015

Kuchynský robot moulinex qa407g31 červený

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Funkce robota hnětení, masomlýnek, mixér, krájení, strouhání, šlehání, odšťavňovač Příkon 9W Planetární systém míchání ano Celý popis a technické parametry. Kuchynský robot MOULINEX QA407Gza najnižšiu cenu. Jediný rozdíl oproti předchůdci jsou kónické bubínky. Nerezová mísa o objemu 4l, příkon 900W a planetární systém mísení pomohou s přípravou jakéhokoli těsta či sněhu z bílku.


Moulinex QA4je v elegantní červené barvě.

Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Masterchef Gourmet Red Ruby QA407. Všestranný pákový robot navyše s mlynčekom na mäso a odšťavovačom.


Roboty s automatickými programami SensorControl Plus zaistia ideálnu konzistenciu cesta alebo šľahačky a samozrejmosťou je aj planetárny systém miešania. Na prednej strane prístroja sú ľahko viditeľné piktogramy, ktoré odporúčajú najlepšiu kombináciu nástavcov a rýchlosti.

Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Find great deals on eBay for moulinex and moulinex blender. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy.


Start Making Money Today. K přípravě chutného jídla je někdy zapotřebí vyvinout opravdové úsilí. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Aby vám šlo vaření a pečení od ruky, pořiďte si do kuchyně praktického pomocníka! Na přední straně přístroje jsou snadno viditelné piktogramy, které doporučují nejlepší kombinaci nástavců a rychlosti.


Multifunkční kuchyňský robot představuje velkého pomocníka pro každou hospodyňku. Usnadní veškerou přípravu pokrmů a vaření a pečení vás začne více bavit! Vyberte si ten, který vám nejvíce padne do oka. Kompaktný pomocník s bohatým príslušenstvom a moderným dizajnom Direct Drive. Vizuálne príjemný robot v sebe ukrýva množstvo funkcií.


Jednoducho ho prestavíte na lis na citrusy, alebo L mixér. Vďaka rôznym kovovým diskom a príslušenstvu môžete robot využiť na sekanie, krájanie, miešanie,. Hodnotenie produktu:.

Miesenie, Mlynček na mäso, Odšťavovač. Každodenné pečenie, ktorému sa nič nevyrovná! Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky