čtvrtek 19. listopadu 2015

Electrolux jetmaxx sáčky

Check Out Electrolux on eBay. Fill Your Cart With Color today! Buy Electrolux Dishwashers and get the best deals at the lowest. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals.

Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today. Sáčky jsou zabaleny v průhledné fólii. Součástí zásilky je dodací list. Objednávka vám přijde elektronicky do mailu.


Hodnocení produktu:. Tyto sáčky jsou plnohodnotnou alternativou k originálnímu výrobku.

Turbokartáče na koberce nebo čalounění, univerzální kobercové hubice, kartáče na tvrdé podlahy nebo nábytek, štěrbinové hubice, vůně do. Zásilka se sáčky pro vysavač Electrolux JetMaXX. Přidejte se k nim i vy. Snažíme se nabídnou kompletní sortiment příslušenství pro vysavače ELECTROLUX.


Naše sáčky jsou kvalitní a odolné proti poškození. Díky netkané textílii mají vysokou míru filtrace, jsou pevné a krásně vyplní prostor vysavače. Vaše peněženka vám poděkuje. Díky tomu můžou sáčky plnit funkci účinného filtru, který chrání vaše zdraví a prodlužuje životnost vysavače. Váš účet Electrolux bol práve vytvorený.


Ak chcete svoj účet aktivovať, kliknite na odkaz v e-maile. Upozorňujeme, že môže trvať niekoľko minút, kým sa e-mail dostane do doručenej pošty. Je nabitý novými inovativními funkcemi a zároveň je šetrnější k životnímu prostředí. Přibližně plastů použitých na jeho výrobu pochází z recyklace. Papírové sáčky do vysavačů Electrolux JetmaXX a dalších.


Plně nahrazují originální sáčky S-Bag, máme vždy skladem. Rozměry sáčku do vysavače: 2x 1mm.

Materiál: Netkaná textilie, filtračních vrstev. Jde o je nový typ syntetického filtračního sáčku do vysavače s delší životností, než. Filtry jsou univerzální, snadno je přizpůsobíte vašemu vysavači zastřižením na potřebné. Typ filtrace sáčkový Určení pro alergiky Hlučnost dB Celý popis a technické parametry.


Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Platba prevodom - Jednoduchý a tradičný spôsob platby. Po dokončení objednávky Vám zašleme údaje k platbe.


Tovar expedujeme ihneď po overení, že Vaša platba k nám dorazila.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky