pondělí 16. listopadu 2015

Čísla popisná na fasádu

Domovní číslice jsou nezbytným doplňkem Vašeho domu. Pro uchycení domovního čísla na fasádu či plot doporučujeme zvolit přilepení. Vyhnete se tak nepřesnostem při navrtávání, možnosti poškození fasády či zdi nebo poničení domovního čísla. Pro lepení domovních čísel doporučujeme lepidlo Den Braven High Tack v blistru, které naleznete v naší nabídce.


Chcete originální domovní číslo na fasádu nebo na plot? Vyrobíme vám smaltovanou tabulku s číslem domu v různých rozměrech a barevných kombinacích. Ozdobné tabulky na dům, chatu, myslivnu apod.


Pro konkrétní motiv a číslo nás prosím kontaktujte. Popis vašeho domovního čísla vepište do kolonky Doplňující informace (poslední krok objednávky). Nakreslím návrh na vaše domovní číslo, pošlu vám jej na schválení, upravím dle vašich připomínek. Poštovní schránky Kortan - let na trhu.


Kromě prodeje jednotlivých poštovních schránek se také zabýváme výrobou a prodejem kompletních sestav schránek pro bytové a panelové domy. Vyberte si u nás, jsme přímo výrobci. Tabulka s rohovým výsekem, různé barvy, broušená.


V této kategorii si můžete vybrat ohebné plastové čísla , tzv. Lepidlo pro připevnění tabulek na fasádu - velké. Váš nákupní košík Kč.


Čísla popisná na fasádu

U nás čísla (číslice) pro každého a na všechno. Například čísla na dům 145mm kov, popisná , orientační, domovní. Na zeď, fasádu , barák, domek i malý domeček, chatu, chalupu, na každé stavení, třeba i vrata či stodolu. Pre všetkých, ktorí si chcú svoje obydlie označiť dekoratívnym popisným číslom, ponúkame sériu. Upevnění domovního čísla na fasádu nezateplené zdi, nebo zdi s tenkou izolační vrstvou, je řešeno pomocí šroubů se závitem a hmoždinek 6xmm, s trnem se závitovou hlavou.


Tato čísla lze přišroubovat i na plot nebo vrata, kdy se místo hmoždinky použije metrický šroub. Originální domovní čísla na fasádu dodají Vaší chalupě či domu autentický vzhled. U nás si můžete vybrat domovní čísla v různých provedeních.


Ostatně, konkrétní číslo domu si vybrat nemůžete. Co však můžete je vybrat si, v jakém designu bude právě vaše číslice na domě. Nabízíme 3D plastická domovní čísla na fasádu domu. Výběr číslic ze standardní nabídky nebo možnost zakázkové výroby číslic dle přání zákazníka.


Inzerát Čísla popisná z přírodního kamene ( na dům, fasádu ) v okrese Pardubice, cena 260Kč, od Kamenrula na Sbazar. Popis: Na povrchu číslic se vyskytují malé nerovnosti, které velmi efektně dokreslují přirozenost materiálu a Vaše číslo tak bude naprosto originální. Kotvení prvků do zateplené fasády Na každou fasádu je nutné zavěsit řadu prvků, např. Domové číslice sú nevyhnutným doplnkom Vášho domu. Možnosť voľby povrchovej úpravy umožnuje esteticky vyriešiť popisné číslo domu.


Znaky na dvere určujú použitie miestností. Internetový obchod - výrobky z nerezu. Nerezové poštovní schránky, domovní čísla , tebulky a cedulky, dveřní zarážky.


Vyrábíme veškeré smaltované cedule, uliční tabule, domovní čísla , vývěsní štíty, označení budov a firem, státní, městské a obecní znaky, erby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky