středa 18. listopadu 2015

Carcassonne 3 rozšíření princezna a drak

Veškeré informace o produktu. Toto třetí rozšíření přináší do hry opět něco nového. Přináší s sebou draka, který může lítat nad poli i cestami, městy i kostely.


Jeho pouhá přítomnost budí hrůzu sedláků, rytířů i lupičů. Drak budí hrůzu sedláků, rytířů i lupičů, ti se pak bezhlavě utíkají schovat. Dalším nebezpečenstvím je princezna. Je tak krásná, že kdejaký rytíř ztratí srdce a místo plnění svých povinností. Figurka víly dokáže ochránit před drakem i princeznou.


Tentokrát nám přináší s sebou draka, který může létat nad poli a cestami, městy a kostely. Tou první je drak , který může přelétat nad městy, loukami, kláštery a cestami, čímž děsí sedláky, lupiče, rytíře i mnichy, a ti se utíkají schovat. Princezna a drak v jedné krabici. Návody najdete v příloze ve formátu PDF.


Carcassonne 3 rozšíření princezna a drak

Vloženy originální německé a české návody. Doporučuji také prostudovat kompletně přepracovaný a doplněný návod pro 3. Dráhu letu ovlivňují všichni hráči, takže odhadnout, kudy drak poletí může být někdy hodně těžké. Rytíři se pro změnu místo obraně města věnují.


Kartička s vulkánem vyvolá draka. Při položení kartičky s obrázkem draka vyvolá zvláštní akci, při které se drak pohybuje a požírá figurky. Uchránit je může jen víla stojící na stejné. Stateční hrdinové jsou sice. Přináší do hry figurku draka, který může létat nad poli a cestami, městy i kláštery.


Dobrý den, koupil jsem si 3. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté. Carcassonne je obýváno drakem, který ztěžuje život obyvatelům, kteří před ním prchají. Do hry vkládá draka, který může létat nad loukami, cestami, městy a kláštery. Třetí rozšíření k oblíbené hře Carcassone (základní pravidla jsou ke hře nutná!).


Dál už hledat nemusíte! Nelze hrát samostatně, pouze se základní sadou Carcassonne ! Ke každé objednávce přistupujeme iindividuálně. Jsme otevřeni jakékoliv spolupráci. V dalších inzerátech nabízím také různá rozšíření s informacemi, co obsahují(při stěhovaní se ztratila krabice s nějakými komponenty).


Více info či foto na e-mail: holoubek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky