neděle 1. listopadu 2015

Nádobí na indukci diskuze

Nádobí pro indukci se rozebírá na Labužník. Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Holky poradíte, jaké máte osvědčené nádobí na indukci ? Myslím tím, jaký materiál, povrch.


Poraďte, inspirujte, jaké máte nádobí na indukci. Chtěli bychom nerezové nádobí , aby u hrnců nepálily úchyty. Po špatných zkušenostech nechci teflonové nádobí. Máte někdo zkušenost s hrnci Ikea? Co používáte a poradíte?


Potřebujete nové hrnce, které se budou hodit na indukci ? Zatímco v případě ostatních typů sporáků lze použít téměř jakékoli nádobí , při vaření na indukci je třeba volit nádobí pečlivě. Může se indukce v hrnci či v pánvi rozbít, zničit, přestat fungovat? Je odolná, rovnoměrně se zahřívá, dobře udržuje teplo a na indukci funguje výborně.


Z litiny je jak masivní nádobí , většinou povrchově opatřené keramikou, tak tenkostěnné nádobí se smaltovaným povrchem. Tak mě napadlo právě smaltované, ale ráda bych věděla, jestli je vhodné nebo ne pro vaření dítěti, jestli ho doporučujete koupit nebo zkusit něco jiného. Velký výběr značek a velikostí.


Nerezové, smaltované a titanové hrnce na indukci. Pouze prověřené a kvalitní nádobí ! Kompletní sortiment české litiny. Ahoj, já si budu pořizovat nádobí značky Fissler. Každopádně ho budu kupovat v Německu, protože tady v Čechách nehodlám podporovat zloděje, kteří za nádobí chtějí 2x tolik. U vysokého dna jde spíš o tu výhodu, že je teplo rovnoměrné po celém dnu hrnce a že udrží déle teplo.


Je tedy jasné, že na indukční plotnu nevyužijete při vaření běžné – třeba nerezové nebo skleněné nádobí. Jinak na indukci lze použít veškeré smaltované a litinové nádobí. U nerezu, titanu, keramických pánví (jsou fajnn) a teflonu musíš kouknout na značky, je-li tam značka pro indukci. Starší nádobí ovšem značení nemá, musíš vyzkoušet, například tak, že na ně chytá magnet.


Smaltovanej klasickej plecháček. Hlavně si zjisti, jakej nejmenší průměr můžeš na svou varnou desku umístit, aby ti to fungovalo. Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče.


Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu. Kuchyňské nádobí na indukci. Indukční vaření vyžaduje nádobí se speciálním feromagnetickým dnem. Toho je na trhu stále větší výběr v mnoha designech i materiálech.


Vhodné dno poznáme při přiložení magnetu, další zvláštní kritéria neexistují. Vaření na indukční desce přináší úsporu, rychlost a bezpečnost. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Emile Henry, Kela nebo Zwilling. Vyberte si krásné kousky, co budou ozdobou vaší kuchyně: omáčníky, hrnce na těstoviny se snadným cezením vody nebo tlakové hrnce na rychlé a zdravé vaření. Pořiďte si hrnce na indukci a věřte, že pocítíte rozdíl.


Princip je ten, že elektrický proud prochází spirálami ve sporáku a vytváří elektromagnetické pole, které se díky indukčnímu nádobí mění na silný zdroj energie. Díky tomu je vaření na indukci rychlejší a úspornější.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky