pátek 13. listopadu 2015

Tichá kombinovaná lednice

Zde jsou k dispozici také police, které umožní snadné rozdělení potravin. Mrazák je umístěný ve spodní části a jeho objem činí také dobrých litrů a disponuje 3. Kompaktní a tichá chladnička byla vyvinuta italským výrobcem především pro hotely. Požadavkům na zcela neslyšnou chladničku, ve které si ubytovaní klienti mohou uskladnit své potraviny, aniž by je jakkoli rušila, dokázala společnost Guzzanti bezezbytku vyhovět. Výborně uspořádaný vnitřní prostor. Velmi prostorná lednice.


Pomůžeme vám vybrat tu nejtišší a nejkvalitnější. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat lednici. Nejčastější volbou pro běžnou domácnost je lednice s mrazákem, která současně nabízí chladící i mrazící část, nicméně sáhnout můžete i po monoklimatickém modelu či obří americké lednici. True no Frost - nevytváří námrazu a šetří energii. Uvnitř také zajistí optimální chlazení celého prostoru a vaše potraviny tak budou déle čerstvé.


Ten vyniká zejména velmi výkonným chladicím zařízením a obrovským vnitřním prostorem, nabízejícím dostatek místa. Fotografie je ilustrativní, tento model je k dispozici bez dekoru, tedy bez krytu dvířek. Technologie All Around Cooling.


Tichá kombinovaná lednice

Inteligentní systém FreeStore se postará o dlouhodobě čerstvé potraviny, ať už je dáte v chladničce kamkoliv. Záruka let na kompresor. Montáž lednice je velmi rychlá a jednoduchá. Volně stojící kombinované lednice gorenje s mrazákem mají nejmodernější technologie jako NoFrost Plus. V nabídce také oblíbené americké lednice a monoklimatické bez mrazničky.


Mrazák může být umístěn buď nahoře či dole (chladicí část je na opačné straně) a nebo vedle chladicí části (celá lednice se pak otevírá jako skříň) – těmto chladničkám se též říká „americké“ či „Side by Side“. Dvířka je možné nastavit na obě strany. Při investici do chladničky nejvyšší energetické třídy se vám za tuto dobu díky úspoře energie částka za dražší model vrátí.


Tichá kombinovaná lednice

Nevejde se vám již nákup do lednice ? Lednice americká pomůže, když kombinovaná už nemůže. Americká chladnička vše vyřeší. Vyberajte si Chladničky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Jak jsme napsali již výše, nejméně úsporné lednice mají označení A. Antibakteriálním štítem vybavená kombinovaná lednice s praktickým LED osvětlením, které umožňuje nižší spotřebu energie a zároveň neprodukuje teplo, které by ovlivnilo potraviny.


Monoklimatická lednice je jednoduše lednice bez mrazáku, má tedy pouze chladicí prostor. Taková lednice se hodí především pro větší rodiny, které potřebují ukládat do lednice větší množství jídla a potravin. Díky absenci mrazáku bývá totiž kapacita monoklimatických chladniček o dost větší než u lednic.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kombinovaná volně stojící chladnička s mrazákem Beko CSA 2M30X. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vybírejte si Chladničky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky