pondělí 2. listopadu 2015

Grafosklo do kuchyně

Nový trend nahrazuje keramické obklady do kuchyně. Získejte poutavý originál své kuchyně , který může navazovat v celém interiéru. Ideální produkt ze skla do vaší koupelny nebo kuchyně. Grafosklo , nabízíme širokou nabítku motivů na sklo.


Vpustite farby do Vášho interiéru Grafické sklo vytvorí originálnu atmosféru a urobí Váš priestor jedinečným.

Farebné sklenené kuchynské zásteny, sklenené pracovné dosky, sklenené dvere s UV potlačou oživia Váš interiér. Moderní skleněné obklady do kuchyně , sprchové zástěny, ochranné přepážky. Poptejte cenu skleněného obkladu.


Celá ČR, rychlé dodání, vlastní doprava. Příklad výpočtu ceny grafoskla: V příkladu máme kuchyň. V kuchyni máme stěny, které chceme překrýt grafosklem.


Na níže uvedených fotkách vidíte prostor, kam bude grafosklo.

Dodáme Vám skleněné obklady, posuvné dveře. Skleněný obklad za kuchyňskou linku od profesionálů. Nabízíme skleněné obklady z kaleného skla v široké paletě odstínů, fototisk, broušený ornament, efekty a další způsoby provedení. Využití grafoskla může být klidně i jako obraz.


Podle využití se pak grafosklo připraví. Pokud máme zájem například o interiérové skleněné dveře, ty se připravují tzv. Originální design skleněného obkladu lze použít za pracovní desku kuchyně nebo na její ostatní části. Kuchyně – skleněné obklady. Dodáváme skleněné obklady do kuchyně , skleněné sprchové kouty, dělící příčky a interiérová skla po celé ČR.


Pro Vaše grafosklo můžete vybírat. Jedná se o systém celoskleněných prvků se zalaminovaným digitálním tiskem nebo textiliemi, které umožňují sladit interiér do jednoho celku. Vybraný motiv není nalepený, nebo dokonce nastříkaný na skle, jak je tomu u ne příliš kvalitních alternativ, ale je pomocí speciální technologie zalaminován mezi. Nechala jsem si jej nacenit u několika firem a cena mě posadila na zadek.


Náš rozpočet na zástěnu je max tis. Vím že existují skla jednobarevné a lacobely které jsou podstatně levnější a tam bych se vlezla do rozpočtu. Realistický 3D návrh kuchyně jaký jinde nedostanete.

Cenu znáte u nás předem. K ruce budete mít zkušené kuchyňské designéry. Pro vás, jakožto pro zákazníka, je vše cela bez práce. Naši technici si se vším poradí do nejmenších detailů.


I v případě již hotové a funkční kuchyně není zapotřebí žádná speciální příprava podkladové stěny. Technici instalují obklad během několika hodin, a to bez prachu či výraznějšího odpadu. Obklady do kuchyně mohou být klasické, rustikální, prořezávané atd. Velmi oblíbené jsou i kamenné, skleněné či nerezové mozaiky.


Všechny kuchyňské obklady čekají vystavené na našich prodejnách, aby brzy rozzářily vaše nové kuchyně. Pomoci vám může článek Před nákupem kuchyně , kde zjistíte, jaké aspekty každá kuchyně má. Nebo si rovnou sjednejte schůzku s našimi specialisty na design a funkčnost kuchyní na nejbližší prodejně , kde také uvidíte různá reálná řešení a vybavení kuchyní na vlastní oči.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky