pátek 20. listopadu 2015

Equa lahev recenze

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. S láhví jsem sama naprosto spokojená a chodím s ní vážně všude. Vřele bych ji mohl doporučit.


Já sama jí nosím do posilovny, do školy (nosím ji pořád v tašce), do autobusu, prakticky kdekoliv. Doufám, že se Vám video líbí a určitě se. ADELA KOŽINOVÁ, redaktor 3x. Když se nám v kanceláři objevily první kousky nových smart láhví, zajásala jsem.


Vůbec se nedivím, že se za prvních pá. EQUA - praktické, módní lahve, které jsou vyrobeny s ohledem na životní prostředí. Skleněnou lahev chrání kryt a ten také udržuje nápoj v teple. Pohodlná rukojeť umožňuje pevné. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. EQUA je slovinská značka ekologických designových lahví z borosilikátového skla i plastu – bez BPA, zato se spoustou ekologických certifikátů. Značka ze svého čistého zisku daruje organizacím, které podporují zdravý životní styl a jsou si vědomy hodnoty přírody.


Příběh EQUA začal, když se výkonný ředitel značky, Anže, procházel po pláži a byl. Heslo do internetbankingu nejde do počítače uložit, což vyžaduje jeho zadávání při. Eko skleněná lahev je multifunkční. Jedna lahev na všechno?


Skleněné eko lahve jsou vhodné na vodu i všechny druhy studených a teplých nápojů. Navíc v ní můžete nápoje ohřívat a přenášet kamkoliv, kam potřebujete. Jsou ekologické, stylové, praktické a vejdou se do každé kabelky či batohu. Hodně velký důraz se při výrobě této láhve klade také na ergonomii, aby se z láhve dobře pilo a dobře se držela. Jsou vyrobeny z kvalitních materiálů, a tak jsou do láhve vhodné i teplé nápoje.


Láhve mají mnoho barevných variant a potisků, proto si určitě vyberou dámy i pánové. Láhev je vhodná i pro tekutiny do teploty 1°C, láhev neobsahuje toxické sloučeniny a můžeme jí jednoduše umývat v myčce. Nic na tom nemění fakt, že se jedná o mladou banku.


Svým starším kolegyním totiž dokáže směle konkurovat nejen účty se zajímavým zhodnocením peněz a nízkými poplatky, ale i. Lahev EQUA vznikla spojením slov EKO a AQUA, splňuje ty nejvyšší ekologické parametry, je přírodou snadno odbouratelná a hlavně – používat. Po necelém roce odcházím. Mám účty v dalších třech bankách, tak mohu srovnávat.


Vyber si sportovní lahev bez BPA nebo trendy skleněnou lahvičku na pití. Nabízíme různé objemy pro velké do kanceláře a pro malé do školy. Láhev na pití EQUA bude nepostradatelným průvodcem vaším životem. Umožní vám dodržovat pitný režim, ušetříte za drahou balenou vodu a přispějete k ochraně životního prostředí!


Equa bank – RePůjčka – Recenze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky