úterý 17. listopadu 2015

Silikonová podložka na pečení

Pečící papíry a fólie) Hodnocení produktu: 1 (). Snadno se skladuje a neváže pachy ani chutě pokrmů. Tato silikonová pečící podložka s laminátovým jádrem je skvělou náhradou tradičního pečicího papíru.


Silikonová podložka na pečení

Výrobky se na podložce nepřipalují a velmi snadno se z ní odlepují. Můžete ji bez obav použít i při zamražování. Tato vysoce kvalitní silikonová podložka značky Walfos kompletně nahradí papír na pečení. Upečte si oblíbené sladké nebo slané dobroty s tímto perfektním pomocníkem do kuchyně!


Vybrat si můžete z několika typů podložek (viz. obrázky). Vlastnosti Produktu: moderní podložka na pečení. Lidl nabízí v akci silikonovou podložku na pečení Ernesto z pružného, žáruvzdorného a trvanlivého silikonu.


Použít ji lze také jako neklouzavou podložku k hnětení a rozválení těsta. Silikonová podložka na válení těsta - Kaiser. Slouží pro ochranu stolu při přípravě těsta, stejně jako při přípravě sladkostí a cukrovinek.


Může být použit přímo v tro. Podložka má nepřilnavý povrch. Silikónová podložka na vaľkanie cesta je vyrobená z kvalitného silikónu. Toto označenie nám pomôž.


Silikonová podložka na pečení

Nelze na ní krájet ostrým nožem, hrozí poškození podložky. K dispozici ve dvou velikostech. Lze ji mýt v myčce a nepotřebuje při pečení žádné vymazávání, tudíž nehrozí žádné připálení.


Díky podložce bude pokrm rovnoměrně upečený, šťavnatý a současně zdravý, bez zbytečně velkého množství tuku. Ideální pro přípravu sušenek, pizzy a dalšího pečiva. A to vše bez znečištění kuchyňské desky, časově náročného podsypávání válu a přípravy plechu na pečení.


Silikonová podložka na pečení

Připravované maso nebo pečivo neleží v omastku, ale na pyramidovitých výstupcích podložky, díky čemuž se nepřichytí se a na. Detailní popis produktu. Díky perforované struktuře umožňuje vodě během pečení stékat a zaručí křupavý výsledek. Příprava cukroví může být daleko snazší činnost, než se na první pohled zdá.


Jsou odolné vůči velmi nízkým i vysokým teplotám (od -60°C až do 230°C) a nenatahují pachy. Navíc jsou velice pružné a mají tak nepřilnavý povrch, že je před použitím nemusíte ani vymazávat tukem. Tovar skladom odosielame väčšinou v ten istý deň.


Silikonová podložka na pečení

Pekla jsem na tom teda jenom jednou a to pizzu. Myslím si,že obyč pečící papír je lepší. Zdálo se mi, že se z ní při tom pečení line trochu smra takový chemický. Nepřilnavá, není tedy potřeba před pečením mazat olejem. Dávkovač na těsto WESTMARK z kvalitního plastu se stane vaší pravou rukou při pečení.


Ať už se pustíte do muffinů, cupcake nebo palačinek, už se vám nestane, že suroviny špatně odměříte. Těsto nadávkujete stisknutím a přidržením rukojeti. Pro přesnější dávkování je dávkovač opatřen stupnicí v mililitrech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky