pondělí 30. listopadu 2015

Drevene vany

Vany a kádě vyrábíme z dubového nebo modřínového dřeva a slepujeme vodovzdorným lepidlem D4. Na přání vám zhotovíme jakýkoliv tvar a rozměr. Dřevěnou vanu nemá doma každý.


Někteří lidé k ní možná chovají nedůvěru, protože je dobře známo, že dřevo a vlhkost nejde moc dohromady. Hlavním důvodem proč se ale s dřevěnou vanou jen tak někde nesetkáte, jsou hlavně finance.

Výroba dřevěné vany je zadávaná na zakázku, a proto každý kus je originál. Relax - termální vana pro dva s elektrickým ohřevem vody a filtrací. Dřevo působí velice teplým, hřejivým dojmem. Umístěním kupříkladu dřevěné vany či jiného dřevěného doplňku do vaší koupelny můžete vytvořit zcela originální koupelnu.


Dřevo, z něhož jsou vany a umyvadla vyrobeny, má léčebné účinky, navozuje příjemný pocit a údržba není nijak náročná. Za tu dobu jsme získali mnoho vlastních zkušeností, na základě kterých Vám jsme schopni poradit, nabídnout a dodat produkty té nejvyšší kvality, mezi které patří především dřevěné vany a saunové ochlazovací nebo koupací kádě, dřevěná umyvadla, sprchové kabiny a sprchové vaničky, jak v klasickém, tak moderním. Activa Angulatus gril na dřevěné uhlí.


Angulatus – gril na dřevěné uhlí Kompletně vybavený velký gril vhodný i pro velké párty.

S tímto grilem během chvilky snadno pohostíte až 1. Luxury Wood se specializuje na prodej vybavení koupelen ze dřeva. V Bystřici pod Hostýnem z toho nejkvalitnějšího dřeva navrhují ručně vyráběné vany , umyvadla, dřevěné obklady i doplňky, které efektně fungují buď jako solitéry nebo v harmonii jako celek. Viděli jste už dřevěnou vanu nebo umyvadlo? Pokud ne, tak se dobře dívejte a čtěte. Atraktivitu a zároveň luxus tvoří neobvyklá kombinace.


Nesmí se používat chemické čistící prostředky, a nesmí dojít k vyschnutí vany. Při nepoužívání vany vložit do vany nádobu s vodou, tak aby docházelo k odparu vody. Vana nesmí být na přímém slunci.


Vany jsou vyráběny z mnoha různých druhů dřeva, a to ovlivňuje i jejich celkový design. Nejčastěji se vyrábějí z africké iroko, evropského jasanu nebo velmi tmavého tropického dřeva sapele, které je podobné mahagonu. We only supply to the professional trade. Vany i umyvadla procházejí velmi náročnými testy ve zkušebně, kde jsou materiály namáhány v těch nejtěžších přírodních a fyzikálních podmínkách. Každý produkt je možné ozvláštnit detaily, které ho povýší na umělecké dílo.


Ať už jsou to tepané předměty ze speciálních kovů nebo zlatníkem vykládané ornamenty z českého granátu. Při jejich zakomponování do interiéru je třeba počítat s váhou, protože. Dřevo zaručuje dlouhověkost, trvanlivost a příjemný pocit na dotek.

Vany z tohoto materiálu jsou výjimečné, nadstandardní a dodají koupeně. Vany pro každodenní relax i pohodlnou hygienu. Abyste byli vždy dobře naloženi, naložte se pravidelně do vany. Zasloužený relax po náročném dni si ve vodní lázni zaručeně užijete. Hydromasážní a masážní perličkové vany.


Podívejte se na další nápady na téma Vany , Koupelna a Dřevo. Co ale teprve ta představa, jak si do ní vlezete a vychutnáte si relaxační koupel? NEJNOVĚJŠÍ VIDEO NA DENÍK. CZ Státní zástupce Radek Mezlík podal obžalobu na exradního Brna-středu Jiřího Švachulu, dalších deset obviněných lidí a na dvě firmy kvůli korupční aféře na Brně-středu. Powered by Hola Player 1. Díky tomuto přístřešku si užijete zasloužený odpočinek na čerstvém vzduchu.


Pro dokonalý relax nabízíme pohodlné koupelnové vany nebo praktické sprchové kouty. Pomůžeme vám také v oblasti vytápění koupelen a ohřevu vody, kde klademe důraz na efektivní a energeticky úsporné řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky