pondělí 23. listopadu 2015

Napařovač na knedlíky do mikrovlnky

Moc pozdravuji všechny. Ja jsem kdysi dostala recept na buchtu z mikrovlnky ,a vůbec se to nepovedlo,no tak stále peču v troubě. No ale dostala jsem už je to určitě 4-let recept na rýži v mikrovlnce a už jsem rýži prakticky jinak nedělala. Přesuneme do ní těsto a dáme do mikrovlnky vlnit.


Pokud máme troubu s výkonem 750W, necháme v ní knedlíky při tomto výkonu přesně minut.

Formu vyklopíme na talíř, knedlíky nakrájíme ostrým nožem na plátky a můžeme podávat. Z bílků ušleháme sníh, opatrně ho vmícháme do vzniklého těsta a dochutíme solí. Hrnky vymažeme máslem a naplníme ze tří čtvrtin těstem. Knedlík v hrnku vaříme minut ve vodě nebo minut v mikrovlnné troubě. Hrnkové knedlíky z mikrovlnné trouby podáváme jako chutnou přílohu k různým omáčkám.


Když člověk spěchá nebo potřebuje knedlíky nečekaně, tak jsou fajn. Jen je to chce sníst hne druhý den ohřívané už jsou bohužel nějak nejedlé.

Na závěr jemně vmíchejte ušlehané bílky. Těsto vlijte do hrnečků tak, aby sahalo přibližně do dvou třetin – knedlíky vyběhnou. Vložte do mikrovlnné trouby a vařte při výkonu 7W osm až devět minut. Během vaření můžete vpichem špejle vyzkoušet, jestli jsou knedlíky už hotové. Potom je vyjměte z mikrovlnky.


Zelený napařovač Joseph Joseph Lotus Plus. Je jako lotusový květ do vaší kuchyně! Skládací napařovač inspirovaný klasickým napařovacím košíčkem je skvělým přítelem nejen ve chvíli, kdy dostane chuť na domácí švestkové knedlíky , které vám babička připravila. Mikronapařovač má uvnitř odnímatelné vyvýšené sítko, pod které nalijete vodu a navrch naskládáte zeleninu, brambory, ryby nebo kuře.


Vložíte do mikrovlnky a vaříte bez ztráty nutričních hodnot. Materiál: plast Rozměry: objem l, pr. Naparovac na knedliky do mikrovlnky 2. Nádobí do mikrovlnné trouby.


Vybírejte si Napařovací vějířky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Do mísy dáme na kostky nakrájené rohlíky, přidáme mouku, ostatní suroviny a utvoříme těsto.

To rozdělíme do porcelánových - vymazaných hrníčků, vložíme do mikrovlnky a vaříme minut na 7W. Po cinknutí necháme chvilku dojít, propíchat a nakrájet. Nebo vaříme minut v kastrolu ponořené do poloviny ve vodě. Přelijeme do ní těsto a dáme do mikrovlnky na 750W na minut.


Po ukončení procesu necháme knedlík ještě minuty v klidu odpočinout v uzavřené mikrovlnce a až po té ho vyndáme a zkusíme párátkem nebo špejlí, zda je hotový. Hotový rychlý houskový knedlík vyklopíme na talíř nebo prkénko a nakrájíme ostrým nožem. Houskové knedlíky z mikrovlnky ,recept, návod na vaření,suroviny. Ovocné knedlíky bez lepku.


Jemné sušenky z másla a Hery jsou klasické pečivo k čaji nebo ke kávě, které můžeme mít připravené třeba pro nečekané hosty. Barevné hrnkové knedlíky s dušenými kedlubnami. Mrkev krájím na kolečka a celer na malé hranolky, ale každý, jak je zvyklý.


Podusím na cibulce (dosklovata) a podliji, osolím, přidám Podravku a kdo chce, může opepřit. Přidám med a nechám spojit chutě. Knedlíky z mikrovlnky recepty, které budete milovat. Všechny knedlíky (houskové i bramborové) dáváme nakrájené do mikrovlnky a nechám je prohřát opravdu důkladně, že nejdou chytit skoro do ruky.


Moje máma je ohřívá jen na vlažno, což je velký rozdíl. Zatím co ohřáté na vlažno jsou suché jakoby staré, tak ty ohřáté hodně jsou jako čerstvé.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky