pátek 13. listopadu 2015

Nerezový hrnec 20 l

Hodnocení produktu: (recenzí). Hrnec na těstoviny je vhodný pro vaření těstovin i jiných příloh, zeleniny, využijete ho také pro vaření v páře, napařování knedlíků i klasické vaření. Mega - nerezový hrnec l. Korkmaz gastro nerezový hrnec velký s poklicí - objem l. Nerezový velký hrnec s poklicí - objem l 2. Dokonalý nástroj pro přípravu.


Nerezový hrnec 20 l

Hrnec l zajistí maximální uchování tepla pro dokonalé restování. Velkou výhodou je i nepřilnavý povrch Titanium Extra, který se snadno myje a odolná konstrukce pro dlouhodobý výkon. Banquet hrnec s poklicí Cassida New Line l. Vyberte si nerezový hrnec podle průměru, objemu, zaměření nebo značky. Jde o nejoblíbenější sérii mezi profesionálními kuchaři v restauracích, kuchařkami ve školních jídelnách, vývařovnách i mezi domácími kulináři.


Toto velkokapacitní nádobí má velice široké. Pokrmy se vám tak už nebudou připalovat a mytí nádobí nikdy nebylo snazší. Kvalitní velkokapacitní hrnce - gastro.


Nerezový hrnec 20 l

Nejčastěji u nás nakupují gastro provozy, jako jsou školní kuchyně, restaurační kuchyně, vývařovny, myslivecká sdružení, skautské tábory a mnohé další. Hrnec na dušení Tefal TRATTORIA je navržen tak, aby se během tepelné přípravy ze surovin uvolnilo maximum chuti. Hrnecy mají třívrstvé sendvičové dno o tloušťce mm, které zaručuje ideální a rychlé rozložení teploty po celém povrchu dna. Profesionální nerezový Hrnec SILVER 40cm, 20l, Tomgast. Pro zdravější a jednodušší vaření jsou parní a tlakové hrnce nepostradatelné.


U nás najdete nerezové i elektrické parní hrnce, rýžovary, napařovací vložky do nádobí a spoustu dalších chytrých pomocníků do kuchyně. Vybírejte z desítek produktů a oblíbených značek (Tescoma, ETA) na FAVI. Naprostá chemická stálost oceli je zase plusem při dlouhodobějším uchovávání jídla v chladničce či mrazáku.


Jejich výroba splňuje nejpřísnější evropské normy týkající se technologie výroby a použit. Víko je opatřeno těsněním a pákovými uzávěry. Více informací do dnů.


Astra série je jedna z nejoblíbenějších mezi zákazníky nádobí je určeno speciálně pro využití v hotelích, restauracích, školách, školkách, atd. Z důvodu ochrany zdraví vás i dopravců jsme pozastavily možnost platby dobírkou, využijte dalších možností plateb. Prosím, použijte minimálně z. Je kompatibilní se všemi druhy ohřevu a vhodný do trouby do 2°C. Díky nepřilnavému povrchu se jednoduše čistí a je vhodný do myčky nádobí. Je vyroben z ušlechtilé nerezové oceli, která je hygienická, odolná proti korozi, nechytá pachy ani chutě a má dlouhou životnost.


Nerezový hrnec 20 l

Má leštěný a elegantní vzhled. Součástí je také praktická skleněná poklička. Je ideální na přípravu nebo ohřívání. Tento profesionální nerezový hrnec můžeme zařadit mezi vysoké hrnce. Dno hrnce je vícevrstvé, což jistě mnozí z vás ocení.


Hrnec lze používat na všechny typy varných desek vč. Při trvalém přihlášení se již nemusíte při každé návštěvě přihlašovat do vašeho osobního účtu. Váš účet a výrobky uložené v košíku tak budou vždy snadno dostupné pro pokračování v nákupu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky