čtvrtek 12. listopadu 2015

Chladící nádoba na víno nerez

Chladící nádoba na víno. Zajistí správnou teplotu Vašeho vína po dlouhou dobu a Vy tak budete servírovat svým hostům víno v. Nádoba chladící nerez na sekt l. Ucha pro pohodlné přenášení. Rozměry: objem l, pr.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Přivítejte své hosty sklenkou studeného bílého vína. S tímto krásným vinným chladičem od House Doctor z úžasné kolekce Alir můžete popíjet perfektně vychlazené víno po celý večer.


Nerezová chladící nádoba na víno a šampaňské WMF Ambient. S chladičem na víno vás už nic nebude rušit při zábavě. Díky jeho jednoduchému a elegantnímu designu skvěle zapadne na každý servírovací stůl.


Dvojitá stěna zaručí, že víno zůstane delší dobu správně vychlazené. S WMF si domů přinášíte tu nejvyšší kvalitu: německá preciznost a nejmodernější technologie značka WMF pr o nás vyrábí ji ž přes.

Dvojstenná nerezová chladiaca nádoba na víno je pekná a zaujímavá pozornosť, ktorej sa poteší každý. Zabezpečí správnu teplotu Vášho vína po dlhý čas a Vy tak budete servírovať svojim hosťom víno vždy. Správná teplota podávaného vína je velmi důležitá pro posouzení kvality a charakteru vína. Je vyrobena z poniklovaného hliníku a představuje chobotnici, která objímá nádobu na chlazení vína či sektu.


Stylové chladící obaly na láhve obsahují gel, který necháte nachladit v mrazáku, a pak nasadíte na láhev. Zmrzlý gel funguje jako byste položili láhev do kyblíku s ledem. Představujeme Vám termoizolační chladící nádobu od společnosti Alessi.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. A-Z dle abecedy, Z-A od nejlevnějšího.


Dvoustěnná chladící nádoba na víno z nerez oceli. Predám NEREZový súd na víno 300l. Nové plastové SUDy na potraviny, 1. Prohlédněte si cenové nabídky na U. Specialista na potisk a výrobu na míru.


Doporučená technologie tisku: laser L tampontisk T3. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru.


Víno by se vždy mělo podávat vychlazené – buďte připraveni s touto luxusní nádobou, která je na chlazení určena.

Skládá se z vnějšího černého pláště (krytu) a samotného obalu, který je vyplněn zdravotně nezávadným gelem. Má dvojitú stenu z nehrdzavejúcej oceľovej konštrukcie a nezanechá kondenzačné značky na stole. Táto nádoba na chladenie je ideálna pre jednu fľašu vína ale.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Určen pro menší gastronomické provozy – restaurace, bistra, lahůdkářství a. Domů Zboží Hledání zboží: nerez nádoba.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky