pátek 27. listopadu 2015

Kuchařská zástěra s laclem

Zástěry s laclem najdou široké uplatnění v gastro provozech pro kuchaře, sommeliéry, číšníky, vinaře, aj. Nabízíme vám širokou škálu barev a rozměrů zástěr s laclem. Zavedli jsme bezpečnostní opatření a usilovně pracujeme na včasném doručení objednávek. Profesionální kuchařská zástěra vhodná jak pro číšníky a kuchaře všech typů restaurací, tak i do každé kuchyně v domácnosti. Zástěra s laclem , pro kompletní pokrytí těla, je.


Velká kapsa uprostřed slouží pro odložení drobných doplňků pořebných k práci.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Lehké a levné zástěry, které se používají v kuchyni, ale i na place máme na stránkách ve více než barvách. Kostkované zástěry jsou ve čtyřech nejoblíbenějších barvách do pasu nebo s laclem a je možné je nakombinovat s čepicemi ve stejném vzoru.


Vyladíte si tak celou kuchyni v jednom stylu. Velký rozsah barevností a délek. Naše barevná řada je až v barevných možnostech.

Denim zástěra s laclem a kapsami a nastavitelnou vázačkou z pravé kůže kolem krku a kolem pasu. Vázačky jsou odepínatelné, takže Vaši zástěru můžete bez obav vyprat. Zástěru je možné vyrobit i bez kapes, popřípadě pouze s koženou vázačkou kolem krku a látkovou. Neušpiňte se při vaření. Pořiďte si zástěru do kuchyně nebo na grilování.


Vyberte si dámskou, pánskou nebo dětskou pro všechny domácí kuchaře. Kuchyňské zástěry u nás seženete v desítkách barev a provedeních - s kapsami, se sexy nápisy, s mimoni nebo stylové od Jamieho Olivera. Denny´ s Bílá kuchařská zástěra do pas. Kuchařská zástěra s laclem vcelku. Asie, zástěry si dlouhodobě zachovávají kvalitu a stálost barev,nežmolkují se.


Jsou ušité z odolných materiálů a vynikají parádním vzhledem, v nabídce je mnoho barev. Trendová kuchařská zástěra s laclem délka 80cm, šířka 75cm, pruhovaná černo-bílá (tkaný pruh). Náprsenková kuchařská zástěra s prostřední velkou kapsou.


Nemačkavý, stálobarevný materiál, který nemusíte po vyprání žehlit. Díky dlouhým vázacím tkanicím je velikost univerzální. Před tím jsme byli a stále jsme aktivními kuchaři.


Vyzkoušejte si nás i naše výrobky.

Velmi slušivá zástěra s laclem se stříbrnými kroužky. V případě specifických požadavků na střih, barvu, nebo provedení zástěry navštivte sekci zakázková výroba, nebo nás kontaktujte. Nastavitelný pásek na uchycení za krkem.


Lze ji prát až do 90°C. Snadné zavěšení za krk. Cena je uvedena za kus. Speciální pracovní zástěry s laclem. Pracujete v provozu, kde potřebujete, aby vás zástěra chránila před silným ušpiněním, vlhkostí či odstřikující vodou?


Máme pro vás řešení v podobě vysoce odolné nepropustné pracovní zástěře. Kč Blancheporte Pruhovaná zástěra s laclem oranžová proužky Skladem Doprava zdarma. Detail produktu Do obchodu.


Kašírující zástěra s laclem s atraktivním proužkovaným vzorem, opticky prodlužuje siluetu. Pásek na šíji lze nastavit ve třech stupních. Navíc dvě velké boční kapsy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky