čtvrtek 12. listopadu 2015

Vrchem plněná pračka se sušičkou

V našem srovnávacím testu nejlepších praček se sušičkou jsme se důkladně věnovali více než deseti pračkám. Pračka se sušičkou v sobě pojí dva spotřebiče. Sušení ovšem v případě kombinovaného spotřebiče není zcela rovnocenné sušení v sušičce, větší důraz jsme tedy kladli na praní, jako primární funkci. Předem plněná pračka se sušičkou v energetické třídě A vypere kg prádla a usuší kg. U tohoto modelu si můžete vybírat z osmi programů praní a dvou programů sušení.


Vrchem plněná pračka se sušičkou je méně náročná na prostor. Možnost nastavení času, kdy se pračka spustí. Se sušičkou Typ Způsob plnění. Pračky se sušičkou s horním plněním jsou většinou hlubší než slim varianty, i tak jsou ale prostorově nejúspornější.


Ušetříte totiž místo, které je jinak potřebné pro otevírání předních dvířek pračky. Na druhou stranu je ale třeba počítat s. Je-li vaším požadavkem pračka vrchem plněná , pak si jistě vyberete takovou, která bude vyrobena od známých výrobců, jako je především Whirlpool nebo Electrolux. Svými parametry se těmto výrobcům jistě vyrovná i další známá značka AEG. Vybírat můžete z různých rozměrů, ale také zajímavých designů, které se. S chytrými pracími programy se stane ideálním pomocníkem do vaší domácnosti.


Vrchem plněná pračka se sušičkou

Výběr modelů je omezen – pračka se sušičkou vrchem plněná se vidí málo. Set pračky se sušičkou. Jedná se o pořízení dvou elektrospotřebičů, takže je nutné, abyste v koupelně měli dostatek místa.


Tento problém se však dá vyřešit velmi elegantní a praktickou cestou, kdy pračku se sušičkou umístíte nad sebe. B a účinnost praní A, tak to není zas taková hrůza. Já vím, že se dnes dají koupit energetičtější, ale právě kvůli nedostatku místa si tu sestavu pračka a na ní sušička nemůžu dovolit.


Kombinace pračky a sušičky šetří nejen Váš čas, ale i prostor v domácnosti. Velikou výhodou je mimomální hlučnost. K nejoblíbenějším značkám praček se sušičkou patří LG, Bosch, AEG, Candy a Siemens. Pokud byste chtěli nahlédnout na parametry, které jsou důležité pro výběr kombinace pračky se sušičkou , můžete se inspirovat v manuálech – Jak vybrat pračku nebo Jak vybrat sušičku prádla.


Tento šikovný pomocník zvládne vyprat až kg a vysušit až kg prádla, přičemž vám dává na výběr z pracích programů. Vybrali jsme pro Vás Pračky s horním plněním. Máte malou koupelnu, ve které hraje roli každý centimetr?


Vrchem plněná pračka se sušičkou

Pak zvolte pračku s horním plněním. Pro otevření víka a pohodlnou obsluhu sice potřebuje volný prostor nad sebou, je ale užší než pračky s předním plněním. Automatické odvažování. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Skvěla kombinace pro malé prostory 60x45cm a velkou rodinu. Jedina na trhu vrchem plněná pračka se sušičkou.


Obecně se dá říct, že je na trhu výrazně. Pokud si chcete pořídit také sušičku, budete ji muset postavit vede pračky nebo na jiné místo. Postavit tyto dva spotřebiče na sebe totiž není možné, protože by nebylo, jak se se pračky dostat.


Další nevýhodou je pak to, že pračka nemá průhledné dvířka, přes které byste dovnitř viděli a. Samostatný spotřebič vs. Hodně lidí se neví rady, zda si koupit samostatné spotřebiče zvlášť, nebo jenom jeden, který kombinuje pračku a sušičku dohromady. Existuje celá řada důvodů, proč by pračka se sušičkou měla být pro vás výhodná. Nejčastějším důvodem pro tuto volbu je nedostatek. Buben Shiatsu s masážními body na povrchu je zárukou maximálně šetrné péče o tkaniny.


Díky funkci odloženého startu si můžete pracovní cyklus spotřebiče naprogramovat tak, aby skončil např. Tato funkce je užitečná, nejen pokud chcete mít vše hotovo po příchodu domů – její význam oceníte zejména tehdy, pokud se vaše sazby za elektrickou energii liší v průběhu dne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky