pondělí 2. listopadu 2015

Grilovací pánev tescoma

Mezi drážkami se zachytí tuk a šťáva z masa a navíc se maso nepřichytí ke dnu. Vychytané pánve TESCOMA vám dokonce umožní maso rovnou dopéci v troubě. Dobrá pánev je pilířem moderní kuchyně. TESCOMA to ví, a věnuje proto vývoji a designu pánví mimořádnou pozornost.


Grilovací pánev tescoma

Nabízí tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i opravdu velkých průměrů, lehké wok pánve, masivní grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Představujeme zaručeně nejpraktičtější grilovací pánev , jakou jste si mohli přát. Grilovací pánev a grilovací plech v jednom.


Nabízíme tak v tomto odvětví vše, co si jen dokážete představit – pánvičky menších i velkých průměrů, wok pánve, grilovací pánve na steaky i speciální palačinkové pánve. Pánve TESCOMA vyrábíme z prvotřídních materiálů a s. Stejně můžeme popsat i pánev Tescoma Wok i-PREMIUM. Zásadním kladem i nepřilnavý povrch, na němž nezůstávají zbytky připálené potravy. Provedení je velmi masivní, takže vydrží i méně šetrné zacházení.


Grilovací pánev tescoma

Pánev můžete bez obav vložit do myčky nebo jednoduše omýt v rukou. PRESTO – elegantní kuchyňské nádobí pro každodenní použití, opatřeno kvalitním antiadhezním povlakem proti připalování. Určeno pro elektrické, plynové a sklokeramické sporáky, vhodné do myčky.


Prvotřídní grilovací pánev , ve které můžete bez omezení vařit na plotně sporáku a zároveň ji dát do trouby a naplno v ní péct, grilovat či zapékat. Vaření a smažení na indukci je moderní, rychlé a úsporné. Pánve a pánvičky s masivním sendvičovým dnem najdete v nabídce firmy TESCOMA v mnoha různých provedeních a designech, které vás neomrzí.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA. Pánev opatřena prvotřídním antiadhézním povlakem Teflon Classic. Prostornou pánev s odnímatelnými silikonovými úchyty využijte pro grilování i podávání pokrmů.


Se tepelnými zónami – střed pánve pro intenzivní grilování,. Masivní grilovací pánev PREMIUM s profilovaným dnem přizpůsobena přímo na grilování. Je opatřena prvotřídním antiadhézním povlakem Teflon Classic. Má speciálně zabroušené dno. Hluboký tvar pánve a červený vnější povrch.


Grilovací pánev tescoma

Možnost vaření bez tuku. Nový indikátor teploty signalizuje rozpálení pánve na 1°C. Na všechny typy sporáků včetně indukce. Tefal Character zaujme na první. Oboustranná grilovací pánev RL-DF34M stříbrná Revoluční pánev řady DF od Royalty Line umožňuje velmi všestranné použití.


Lze ji použít jako klasickou pánev , kde můžete smažit vejce, zeleninu, lívance,. Pánev z řady i-Premium s charakterem neleštěného přírodního kamene. Pokrmy se nepřipalují, propékají se rovnoměrně a zachovávají si svou přirozenou chuť i šťavnatost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky