úterý 17. listopadu 2015

Brandt trouba

Více než let usnadňuje lidem každodenní práce v domácnosti. Těší se z ocenění nejdůvěryhodnější značky v oblasti domácích elektrospotřebičů, které je odměnou za desítky let průzkumu a vývoje, aktivního naslouchání požadavkům zákazníků a znalosti jejich zvyklostí. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Multifunkční trouba s objemem l. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Volně stojící mikrovlnná trouba s objemem l, stříbrné provedení, celoskleněná dvířka s nerezovým madlem, automatický program - délka přípravy podle typu a hmotnosti. Výběr vestavné trouby se odvíjí od faktu, jak často a co pečete.


Elegantní a skvěle vybavená trouba na pečení, z nabídky známé francouzské firmy. Trouva is the home of the best bricks-and-mortar boutiques. Shop design-led homeware from one convenient online destination. Jedinečné pyrolytické čištění dokáže účinně odstranit veškeré nečistoty. Během pyrolýzy je v troubě teplota zvýšena až k neuvěřitelným 5°C.


Disponuje dotykovým ovládáním Intellect, se kterým se skamarádíte téměř okamžitě. Vestavná pečicí trouba s velkou kapacitou. Nabízí celkem l užitného objemu – díky tomu se tak můžete pustit do přípravy více pokrmů najednou.


Horkovzdušná trouba s kruhovým topným tělesem – dražší typ výrobku, udržující ve všech oblastech trouby stejnou teplotu. Ventilátor částečně zaostává za kruhovým topným tělesem, a to především v konstantní teplotě či rychlosti přípravy. Toto zařazení garantuje výrazné úspory energie. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


You have just acquired a BRANDT product and we would like to thank you. We have designed and made this product with you, your lifestyle and your requirements in mind so that it meets your expectations. We have devoted our know-how, our innovative spirit and the passion that has been guiding us for over years.


Moderní vestavná trouba z nabídky známého francouzského výrobce domácích spotřebičů. Pro snadno údržbu nabízí pyrolytické samočištění. Pro perfektní výsledek Vašeho snažení jsou připravené programy asistovaného pečení. V této cenové hladině jsou již standartem dvířka se šetrným.


Brandt trouba

Brandt Trouba vestavná FP 6BF1. Trouba je během chodu nehlučná, na komfortu ještě přidá elektrický termostat. Testovaná mini pečící trouba je vyrobena z kvalitních materiálů a disponuje žáruvzdornými dvířky s kvalitním sklem. K bezpečnému otevírání slouží madlo, spodní část spotřebiče. Samozřejmostí je i vnitřní osvětlení, displej, funkce rozmrazování Speed Defrost či časovač.


Provide a clear and comprehensive description of the problem and your question. Tento nový systém využívá obráceného proudění vzduchu s difuzorem, kdy je vzduch z trouby ventilátorem nasáván a ohříván topným tělesem. Horký vzduch je poté vyfukován čtyřmi vývody v rozích zadní stěny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky