čtvrtek 25. února 2016

Automatické otevírání a zavírání kurníku si59

Nemusíte se starat o dvířka a kontrolovat jestli Vám v noci nenavštívil kurník hladový dravec. Otevírač na kurník slepic, vrátný je kompletní automatický systém ovládání pohybu robustních dvířek. Problém většinou nastává při zavírání kurníku , kdy se chovatelé bojí, že se některá ze slepic opozdí a bude muset na noc zůstat venku.


Slepičkám bude trvat přibližně týden, než si navyknout, ve kterou dobu se kurník bez milosti zavírá a rychle se přizpůsobí. Nechte večerní zavírání a ranní vypouštění zvířat, drůbeže na našem automatickém přístroji. SO60), má solární panel a akumulátor. Automatické zavírání kurníku , el.


Pomocí senzoru se vyhodnotí správná intenzita světla. Otevírač je kompletní automatický systém ovládání pohybu dvířek. Nejlevnější e-shop Steelman.


Elektrická dvířka do kurníku , automatický otevírač, automatické otvírače, ovládání dvířek, automatické otevírání a zavírání , automatika zavírání. Zboží za akční ceny, slevy. Musel jsem rychle natáhnout ke kurníku elektřinu, ale od té doby s tím otvíráním nebyl problém. Pak jsem si postavil další kurník. A pro další plánovaný kurník to.


Protože na chalupu jezdím jen o víkendu, sestrojil jsem pro slepice automatické ovládání kurníku. Je řízeno denním časovým spínačem, který se běžně prodává. Otevírání a zavírání lze tedy nastavit podle potřeby. Soumrakový spínač SOU-jak už z jeho názvu vyplývá, dává příkazy k otevření či zavření dvířek, dle předem nastavené intenzity světla. Tímto je nastavena dynamika otevírání a bezstarostnost na rozdíl od použití spínacích hodin.


Specializovaný obchod DSTechnik. Ovládání dvířek naprogramováním času pro otevření a zavření Možnost akustické signalizace před zavřením dvířek Bezkontaktní snímače polohy dvířek Napájení přístroje 12V. Když je dám do kurníku v hodin tak je v kurníku moc světlo a chtějí ven. Dnes to zkusím ve hodin.


Součástí balení nejsou dvířka viz související produkty. Patentovaná technologie. Nenechte se připravit o svoje slepičky liškou či lasičkou.


Zakupte si kvalitní automatická dvířka na Váš kurník. Zařízení běží na bezpečném napětí - napájení 4x AA baterie. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Takže pokud se vám ráno nechce brzo vstávat a večer zase chodit ven a holky do kurníku nahánět, jsou dvířka pro vás ideální volbou. Možná si kladete otázku, zda budou vaše holky dopředu vědět, kdy se mají vrátit do kurníku , aby se jim dveře nezavřely před zobákem.


Ani v tomto případě žádné obavy mít nemusí. Strojek pro automatická dvířka do kurníku , řízený mikroprocesorem. Zavírač kurníku slepic je kompletní automatický systém ovládání pohybu robustních dvířek.


SI) je na 12V napětí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky