pondělí 29. února 2016

Plastove sklenicky na vino

Taky si udělajte svou vlastní elegantní skleničku. Může se používat úplně všude. Plastové sklenice na víno, sekt a aperitiv. Věrná napodobenina skla - vysoká kvalita sklenic a výrobní proces dosáhly úrovně zpracování plastu do takové míry, že nerozeznáte plast od skla.


PS: můžete je použít i na cestách! Trvale dbáme na nejvyšší kvalitu dodávaného zboží.

Zároveň ale výrazně snížíte náklady oproti pořízení opravdových skleniček. Nejoblíbenější varianty jsou plastové skleničky na víno a plastové šampusky. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na slavnostní přípitek i na pohodový večer s přáteli, na červené i na bílé, broušené sklo i plastové sklenice na piknik - na FAVI. Velké, malé, na portské i na sekt, stačí si jen vybrat, ze které vám bude víno chutnat nejlépe. Zásobování vinoték je naše hobby.

Do Vaší vinotéky dodáme čirou PET Láhev která nechá vyniknout barvu bílého a červeného vína. Dále nabízíme kvalitní skleličky z pravého českého skla vyrobené v ČR. Dále jutové tašky, dárkové sety a ostatní. Jednorázové plastové sklenice - prozkoumejte naši jedinečnou nabídku jednorázového nádobí značky Cater.


Vážení zákazníci, od dnešního dne do odvolání jsme pozastavili platbu na dobírku. Na Westwing najdete sklenice , ať už skleněné nebo plastové, v mnoha atraktivních provedeních. Staňte se členem našeho klubu a získejte slevy až na náš exkluzivní sortiment.


K tomu je tu pro vás připravena celá řada zajímavých rad a tipů, které pro vás připravují naši odborníci na bytový design. Vyberte si skleničky na víno z produkce nejlepších českých i zahraničních skláren. Překvapíme vás širokým výběrem sklenic na víno klasických, originálních i luxusních, které budou estetickým osvěžením vašich slavnostních i všedních chvil. Jednorázové sklenice Neuvěřitelná kolekce jednorázových, plastikových skleniček (kelímků na víno) s velmi luxusním vzhledem.


Skleničky jsou zcela průhledné a doplněné metalízovým pruhem. Tyto elegantní designové sklenice nabízíme v nejběžnějších typech a to skleničky na šampaňské, na víno a sklenice na studené. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás plastové kelímky na víno za TOP ceny nebo plastové kelímky na víno pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti.


Kč Tescoma UNO VINO Sklenice na víno 3ml, ks Skladem 5. Detail produktu Do obchodu.

Kč Crystalite Bohemia Sklenice na v. V nabídce našeho eshopu najdete sklenice na víno, sklenice na vodu, sklenice na lihoviny, koktejlky i sklo na pivo. Nabízíme zboží od známých světových a tuzemských značek Luigi Bormioli, Crystalex nebo Riedel. Nakupte za nejlepší ceny!


Dnes objednáte, zítra máte doma. Elegantní sklenice pro podávání bílých a červených vín, šampaňského, sektu a šumivých vín vyrobené z prvotřídního křišťálového skla s tvrzeným okrajem, včetně luxusních sklenic s jednolitým tvarem bez spojů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky