čtvrtek 4. února 2016

Benzínový vařič bazar

Popis: Starý vařič , vypadá funkční, pěkný stav. Ostatní - Benzinovy varic bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Dům a zahrada - Benzinovy varic bazar. Popis: Ze sbírky prodám švédský benzinový vařič v originální plechové krabici s návodem atd. Možnost osobního převzetí v Praze nebo Plzni, jinak možnost zaslání v rámci ČR.


Prodám benzinový vařič Bevarex, typ č. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Sport - Prodam benzinovy bazar. Vařič lihový, benzínový pro kemping Přenosné vařiče jsou nedílnou součástí všech, kteří pobyt ve volné přírodě milují.


Nabízím k prodeji rekreační stavební buňku z důvodu rušení kempu. Buňka se nachází v rekreační oblasti Nová Živohošť. Skříň, kuchyňská linka s nádobím, lednice, mikrovlnná trouba, plynový vařič , elektrický jednoplotýnkový vařič , 2x patrové palandy s matracemi a pokrývk. Balení obsahuje láhev, pumpu na palivo, vařič , závětří, český návo sadu na údržbu.


Vařič má samočistící jehlu, která je součástí trysky. Fotky pošlu na vyžádání. Je zakázáno posílat zprávy s komerčními nabídkami služeb, firemními nebo obchodními nabídkami na odkoupení nebo prodej. Fyrelite Start disponuje sklopnými raménky pro snadný transport a regulací výkonu, kartuši C 3Performance lze díky šroubovacímu systému ventilu kdykoliv oddělit od spotřebiče. DragonFly umožňuje pomalé smažení i. Soto muka s 5l lahvý cca 10x použitej Cena.


Bazar , komisní prodej - Doplňky, oblečení, ND - Úprava výkonu na motorové brzdě harley-davidson-brno. Stroje - Benzinovy motorovy bazar. Je vhodný pro turistiku, horolezectví, rybářství nebo airsoft akce.


Benzinový vařič , Cena: 1Kč, Lokalita: Žďár nad Sázavou. Vybírejte z inzerátů. Hledá v sekci Bazar , kde je v popisu inzerátu uvedeno vaše hledané slovo. Plynový vařič je určen pro vás, kteří pravidelně cestujete mimo civilizaci. Oproti lihovému vařiči nabízí větší komfort při používání.


Plynové vařiče jsou efektivnější a ohřejí tak obsah nádoby rychleji než klasické lihové vařiče. Elektro - Dvouplotýnkový vařič bazar. Přečtěte si více informací. Mám na prodej tento vařič na benzín.


Je nepoužitý, pouze jsem jej zprovoznil a vyzkoušel. Kdysi jej někdo přivezl z Ruska a celé roky byl uložený. Funguje na všechny druhy benzínu a průměrná spotřeba je asi dcl na na hodinu vaření.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky