pondělí 15. února 2016

Žehlení na stole

Je neuvěřitelně praktická: podložka na žehlení , díky které můžete žehlit jednoduše na stole. Výrobek se vyznačuje vysokou kvalitou, proto se na něj poskytuje dvouletá záruka. Vrchní strana je z thermoreflexního materiálu ALUTEX, který odráží teplo a usnadňuje žehlení.


Deka na žehlení o rozměru 1x cm. Spodní strana mm molitan. Obě vrstvy spojeny po obvodu lemovkou. Vhodná pro žehlení na stole , na podlaze, na cestách, apod.


Po zakoupení žehlícího prkna skončí Vaše žehlení prádla na stole nebo na zemi. Je to opravdu praktický pomocník pro pohodlné žehlení. Vybírat můžete z různých velikostí a zajímavých designů potahů. Břečťan pro ty, kterým vyhovuje žehlení na stole. Svrchní část je vyrobená z pevné látky o složení bavlna a polyester, podložená molitanem ze 1 polyesteru.


Návod na lepení samolepící fólii (renováce nábytku, dveří) od Výbojka. Využití: nábytek, lednice, dveře, vyřezávání plotrem, reklama, notebooky. Wader Polesie Dětska Souprava na žehlení 85cm. Matgroup je nepostradatelným pomocníkem při žehlení na stole. Hliníková tkanina Alutex , která je součástí deky, je vyrobena zátěrovou technologií na nosné tkanině.


Co je však na tom pozitivního – mám novou žehličku! Pro její pořízení jsem se rozhodla po nápeku nohavice na starou žehličku a také pod vidinou množství žehlení na miminko. Už jsem to přiznala v jiném článku – žehlení není moje oblíbená činnost, a přesto mám doma čtyři žehličky :o). Je pro vás žehlící prkno nekomfortní a raději žehlíte na stole ? Pak si k němu pořiďte tuto šikovnou deku, která nepropouští páru ani vlhkost, a tak stůl zůstane suchý a netknutý.


Zajímá mě zda při žehlení s parní žehličkou musím použít žehlicí prko nebo můžu žehlit na klasickém stole. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Praní, sušení či žehlení prádla jsou ve většině domácností téměř každodenními záležitostmi. Díky velikému výběru barev a provedení dnes není problém doladit koš na prádlo s jakýmkoliv koupelnovým nábytkem. Při praní prádla se neobejdete bez zásobníku na prací prášek a košíku na kolíčky. Dokud jsem neměla sušičku, tak jsem žehlila pouze na prkně, na stole se mi žehlilo blbě.


Teď se sušičkou si na víc věcí vytáhnu prkno, drobnost jsem schopná vyžehlit na stole. Blancheporte Podložka na žehlení napařovací žehličkou lila 95x65cm. Praktická podložka pro žehlení napařovací žehličkou na stole nebo pracovní desce. Potah se specielní mikroperforací a aluminiovou vrstvou dobře odráží teplo. Nabízíme potahy na žehlicí prkna z thermoreflexního materiálu ALUTEX.


Kromě potahů jsou v naší nabídce také žehlicí deky, které využijete při žehlení na stole. Pokud byste v naší nabídce nenašli rozměr vhodný na vaše žehlicí prkno, rádi vám ušijeme potah na míru! Mnohé hospodyňky řeší žehlení přímo na stole , nicméně většinou se k práci hrbí, což má logicky za následek nepříjemnosti a bolesti zad.


I proto dbejte při nákupu na variabilitu prkna z pohledu regulace jeho výšky a dostatečné rozměry žehlicí plochy. Pro proces žehlení je samozřejmě třeba elektrické žehličky. Je také žádoucí mít žehlicí prkno. Při jeho nepřítomnosti bude potřeba žehlení na stole , dříve pokryté přikrývkou nebo přikrývkou.


Při žehlení věcí musíte vždy dodržovat teplotní režim. Které - řekněte štítky, které jsou k dispozici na věcech. WRAPPY Vám umožní žehlit pokaždé, když nemůžete nebo nechcete používat žehlící prkno a je vhodná pro pohodlné žehlení na stole.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky