pondělí 8. února 2016

Dárkové lahve na alkohol

Láhev na alkohol o objemu l. Krásný, originální dárek pro oslavence. Na láhev je možné umístit přání nebo věnování - cena dohodou. RUČNÍ PRÁCE - HANDMADE Záruka české kvality.


Výška láhve s uzávěre3mm, průměr:.

Upřesnit parametry Cena: Kč. Skladem Novinka Akce Doprava ZDARMA TOP produkt Nejn. Rádi vám poradíme s výběrem. Dárkové sady a láhve na alkohol , SKLOSTARSHOP.


Víno Destiláty a Nápoje. Pokud nějakou dobrou lahev pořizujete jako dárek, určitě myslete i na dárkové balení. Správné sklenky jako dárek k dané lahvi určitě obdarovaného také potěší.

Naopak po oslavě se může hodit například alkohol tester, který vám prozradí, jestli se můžete vydat autem nebo si raději zajistit odvoz. Naplníme lihovinou dle požadavků zákazníka. Nabídka reklamních lahví a uzávěrů, prodej prázdných lahví cca od 1ks, cena je stanovena vždy na konkrétní kalkulaci a uzávěr. Nejoblibenější varianty motorkář, traktor, pumpa, cyklista, rybář, požárník, suchý záchod - kadibudka, atd. Produkty teprve připravujeme.


Vyberte si skleněné lahve na destiláty, likéry, slivovici a jiný alkohol z naší bohaté nabídky. Ke každé lahvi máme uzávěr i ostatní příslušenství. Po naplnění jakýmkoliv alkoholem se jedná o skvělý dárek, zvlášť chcete-li darovat domácí destilát. Lahve je možné objednat po telefonické domluvě i ve více kusech než je uvedeno na skladě. Darujte svým známým, přátelům, alkohol v originálním balení.


Dárková láhev na alkohol Načepujte si do skleničky velmi oblíbený set dárkové láhve pro alkohol , jehož láhev má ve spodní části funkční kouhoutek pro napouštění štamprlliček. Celkově se set tváří jako vodní pumpa ke studni. Obsahuje skleniček a láhev. Možno objednat i text na pumpu. Dodáváno v bílé kartonové krabičce.


GOC Barový dávkovač na alkohol lahve , stříbrný Atraktivní barmanský stojan se dvěma zásobníky.

Optimální a praktický pomocník při rodinných akcích, kempech, barech, kavárnách, restauracích atd. Láhve na alkohol Panákové skleničky Korbely, pivní sklo Soupravy a sady sklenic Svatební sklo. XXL lahve - Metaxa, Jameson, Jim Beam XXL lahve.


Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Lahev má hrdlo na šroubovací víčko, které není obsa. Lahve na alkohol ze silného průhledného skla. Dárek pro rybáře, láhev k narozeninám Sklo dárkové balení pro alkohol je zde prostor na Váš dodaný text.


Velmi oblíbený dárek v našem obchodě pro oslavence rybáře. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Pistol lze postavit stabilně.


Osobně jsem dával kamarádovi, který ocenil originalitu skla a celého balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky