neděle 14. února 2016

Stroj na výrobu těstovin

Zabýváme se prodejem a profesionálním servisem strojů na výrobu těstovin italského výrobce La Parmigiana S. Tyto stroje jsou schopné vyrábět těstoviny různých velikostí a rozmanitých tvarů. Klíčovým hlediskem je pro nás množství vyráběných čerstvých. U strojku na výrobu těstovin máte možnost volby nejenom mezi jednotlivými nástavci určujícími šířku připravené těstoviny.


Většina modelů nabízí i tloušťku, respektive šířku utvářené těstoviny. V tomto směru vycházejte z toho, jaký druh pokrmu chcete připravovat, a co máte vlastně rádi. Výrobníky jsou bezúdržbové, snadná obsluha i montáž a demontáž nerezových a mosazných dílů, které přichází do styku s potravinou. Strojky na výrobu těstovin. Gastronomické provozy opatřené nabídkou domácích těstovin se těší stále větší oblibě, proto Vám nabízíme vysoce kvalitní stroje na výrobu těstovin.


Jsou nepostradatelným pomocníkem provozoven, které zabezpečí rychlé vymísení těsta pro výrobu domácích těstovin , provede vytvarování různých druhů a velikostí. Knoflík s počítadlem tlouštěk (rozsah tloušťky 0-mm). Připevnění ke stolu, samomazná ložiska.


Ak chceme náš gastronomickú prevádzku obohatiť o ponuku domácich cestovín, sú pre nás kompaktné stroje na výrobu týchto domácich cestovín nenahraditeľným pomocníkom, ktorý nám zabezpečí rýchle vymísení cestá na výrobu cestovín, ale aj vykoná aj vytvarovanie podľa rôznych druhov a veľkostí. Kromě klasických strojků na těstoviny s válci, se na trhu setkáte také se stojany na sušení nudlí nebo struhadly či formami na výrobu některých druhů těstovin. Ty mohou být vyrobeny ze dřeva, plastu či silikonu. Spolu s tímto strojkem na výrobu těstovin obdržíte v balení robustní a pevný ocelový upínák.


S ním můžete přístroj snadno a spolehlivě připevnit k pracovní desce. I samotný Marcato Atlas 1má poměrně větší rozměry. Využijte stroj na výrobu těstovin Bartscher. Přístroj na hnětení a vyvalování těstovin podle zvoleného nástavce. Pasta Maschine Bartscher připraví různé druhy italských těstonvin.


Ideální na přípravu čerstvých těstovin max. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Paramentry stroje na výrobu těstovin : kapacita zásobníku stroje kg, produkce těstovin max. IMPERIA stojan na sušení těstovin. Originální dřevěný stojánek na sušení čerstvých těstovin.


Vítejte na stránkách Sarp spol. Dovolujeme si Vám představit firmu SARP spol. Firma navrhuje a vyrábí zařízení pro suché a čerstvé těstoviny, linky pro tepelné opracování potravin realizované.


Díky systému rychlého míchání těsta VOLUMIX, vyzkoušeného na větších strojích, je možno používat různé druhy mouky. Britská značka Premier Housewares je ideálním pomocníkem do každé kuchyně. Tento stroj je vybaven jednou matricí, která určuje velikost výrobku.


Tato matrice je jednoduše vyměnitelná, tudíž máte možnost si vybrat jak velké Gnocchi chcete vyrábět. Společnost La Parmigiana představuje stroj na výrobu těstovin model ACE, který využívá nejnovější technologie v této oblasti. Na tomto stroji lze pak.


Nový typ mísení umožňuje používat různé druhy moučných směší (kukuřičnou, pohankovou, rýžovou) stejně jako tradiční mouky k přípravě těstovin (bílá mouka, semolina) a to ať již plněných těstovin či nikoliv. Vybírejte a nakupujte kvalitní strojky na výrobu těstovin od Italského výrobce Marcato, nebo Německé výroby. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky