pondělí 15. února 2016

Sušička yden

Dokonale, šetrně a zdravě uchová maximum vitamínů, minerálů aj. Lis na olej Yden CI snadno připraví ze semínek a ořechů čerstvé přírodní panenské za studena lisované oleje. Nasušte si chutné křížaly, připravte si domácí jogurt a další delikatesy pomocí sušiček od nás! Renomovaný výrobce sušiček, společnost L´Equip, má ve svém portfoliu kromě stohovatelné sušičky L´Equip Filter Pro nově také modelovou řadu Yden.


Kromě této vychytávky má sušička Yden i většinu ostatních námi srovnávaných funkcí – automatické vypnutí, pojistka proti přehřátí, displej i časovač. Nemá pouze zvukový signál, což nepovažujeme za prioritní, a otáčející se plata, která jsou v případě hranaté sušičky nesmysl. Disponují jimi pouze kulaté. Parametry sušičky potravin Yden CI IR D5. Infračervená sušička Yden CI IR D5.


Hygienicky čistý vzduch v sušičce zajišťuje filtr. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Jediná sušička s čidlem vlhkosti.


Vysoce odolné a kvalitní materiály podtrhují kvalitu tohoto výrobku. Vyměnitelné filtry zajišťují hygienické prostředí uvnitř sušičky. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Sušičky ovoce Yden na Alza. Stejně jako tisíce zdravých receptů pro lepší zdraví. Začněte online kurzem zdarma. V prvom rade je to absolútne revolučná technológia sušenia postavená na využívaní solárneho r. Tato sušička kombinuje dva různé postupy sušení - na slunci a ve stínu, které se dají kombinovat s automatickým nebo manuálním nastavením.


Po dokoupení speciálních vložek lze sušit i tekuté směsi. Zatím vyzkoušeno na petrželce a odštavněném rybízu s datlemi pouze v solárním módu. Investice rozhodně nelituji a doporučuji všem, kteří mají bohatou úrodu na svých zahrádkách.


Jedná se o velkokapacitní sušičku s moderním designem. Díky stohovatelným tácům můžete rozšiřovat sušící plochu této sušičky. V balení je táců se síťkami a je možné toto rozšířit až na pater. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Moderná dizajnová sušička potravín Yden Dje vybavená ako inovatívnym infračerveným sušiacim systémom, tak aj klasickým teplovzdušným systémom a snímačom vlhkosti.


Sušička yden

Je vhodná na sušenie ovocia, zeleniny, mäsa húb a ďalších potravín. Dokáže verne napodobniť sušenie na priamom slnku - Solar mode aj sušenie v. Naše moderní sušičky dokážou ze surovin odstranit vlhkost a zároveň zachovat většinu nutričních hodnot. Díky infra červenému záření se uchovávají v potravinách veškeré vitamíny stejně jako další výživné látky a minerály.


Súčasťou sušičky je vlhkostné čidlo, ktoré monitoruje zvyškovú vlhkosť sušených potravín v sušičke. Vďaka tomuto čidlu je možné si nastaviť. Součástí sušičky je vlhkostní čidlo, které monitoruje zbytkovou vlhkost sušených potravin v sušičce. Díky tomuto čidlu je možné si nastavit automatický.


Její hlavní předností je velká plocha sušících plat, takže uživatelé, kteří potřebují sušit větší množství potravin naráz, si přijdou na své.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky