pátek 19. února 2016

Pasírovač na rajčata

Passata di pomodoro – tedy pasírovaná rajčata – jsou pilířem italské kuchyně. Věděli jste, že si je můžete jednoduše připravit také doma, třeba z rajčat z vlastní zahrádky? Pomůže vám s tím pasírovač HANDY, který je tak vychytaný, že si troufne dokonce i na čerstvá rajčata ! V čem je pasírovač HANDY.


Dřevěný pasírovač na rajčata. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.


Pasírovač ORIGINAL je vyroben v Maďarsku. Určeno k pasírování zeleniny a ovoce, vynikající zejména pro přípravu omáček, polévek a protlaků z rajčat, základů zeleninových omáček (např. svíčková), koje. Perfektní pomocník a to nejen na pasírování rajčat. Mlýnek, odšťavňovač či lis na ovoce a zeleninu, tím vším lze nazvat tento skvělý pomocník pro.


Jejím středobodem je jediné - zkrátit chvíle strávené v kuchyni tím, že vám nabídne vychytané kuchyňské doplňky, které vám ušetří hromadu práce. Westmark je německá značka s více jak 50letou historií. Jako třeba Tomaten, ruční pasírovač na rajčata. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Objevte tu nejvýhodnější nabídku na téma pasírovač na rajčata. Ušetříte tak čas i peníze. Lehce se čistí a velice jednoduše se mění kotouče.


Lze mýt v myčce nádobí. Sada obsahuje: extra jemné na omáčky a želé jemné na omáčky a želé střední na zelen. Více informací podkategorii Obchodních podmínek. Pro anonymní měření návštěvnosti použív.


Díky tomu zvládne připravit najednou větší množství zeleninových i ovocných protlaků a pyré. Vhodné pasírovací síto pro konkrétní pokrm zvolte s ohledem na typ potraviny a požadovanou hustotu protlaku. Rajčata , kořenovou zeleninu, cukety, dýně apod.


U rajčat obvykle postačí 2–4. Pokud pěstujete rajčata například na parapetě v místnosti, kde máte ústřední topení a teplota běheme dne více kolísá, může se Vám stát, že rajčata budou růst příliš rychle. Pěstování na parapetu má také jednu nevýhodu v přerůstání sazeníc - nedostatek světla (sazenice šplhají za světlem) a příliš tepla.


Nezaujala vás tato nabídka? Kuchyňské náčiní 1nabídek Tato nabídka již bohužel skončila. Uložené seznamy jsou prázdné. Ruční pasírovač z nerezové oceli.


Snadno se čistí a velice jednoduše se mění kotouče. Ideální na rajčata a jinou. Pasirovač na zeleninu BLEX CZ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky