úterý 2. února 2016

Jídlonosič orion

Jídlonosič orion

Jídlonosič nerez 4x pr. Součástí je kovový stojan, opatřený přezkou, která zajistí jeho pevné uzavření, a. Plastový jídlonosič je určen pro přenášení a uchování potravin. Celonerezový jídlonosič třídílný, průměr misek 16cm, objem jedné misky l. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jídlonosič orion

Termonádoba s nerezovým jídlonosičem obsahuje nerezové misky s víčky, objem každé misky l. Každá miska je opatřena víčkem, snadné sepnutí pomocí spony. Misku lze mýt v myčce na nádobí, lze použít do chladničky i mrazničky, taktéž do MVT - bez víčka! Vážení zákazníci, provoz společnosti Kozáček Velkoobchod s. Veškeré informace o produktu. Tento jídlonosič značky Orion dlouho zachová jejich teplotu jídla. Popis výrobku a vyobrazení má pouze informativní charakter, výrobce si vyhrazuje vlastnosti v. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny,.


Slevy, akce a výprodeje značky ORION. Akční nabídky na téma jídlonosič najdete na Skrz. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi. Nerezový jídlonosič Orion , ORION tvoříme vaši domácnost za akční ceny #128176;. Termo jídlonosič vyrobený z nerezu, má tři patra pro přenášení pokrmů.


Jídlonosič orion

Misky se skládají na sebe, vrchní část je opatřena víčkem. Pro pevné uložení slouží kovový stojan opatřeny přezkou pro zajištění. Při přepravě tekutých pokrmů musí zůstat ve vodorovné poloze.


Zboží je skladem a připraveno k odeslání. Kvalitní 3-patrový nerezový jídlonosič s kovovým stojanem pro snadné přenášení. Uchová teplotu pokrmů po dlouhou dobu. Obsahuje nádoby o objemu l. Celý popis a technické parametry.


Jídlonosič orion

Všichni dopravci také fungují. Lze použít do chladničky i mrazničky. Taktéž do mikrovlnné trouby bez víčka. Tescoma nerezová termoska na potraviny. K ochraně zdraví zákazníků slouží také nová bezpečnostní opatření přijatá zásilkovými a doručovacími službami.


Informace o dostupnosti zboží pro vás neustále aktualizujeme. Nerezový termo jídlonosič patrový pro přenášení pokrmů, který dlouho zachová jejich teplotu. Praktický jídlonosič využijete nejen pro děti či pro sebe na nošení obědů do práce. Skvěle se hodí například na piknik.


Detail produktu Do obchodu. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky