úterý 2. února 2016

Eta bolero 1490 recenze

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Aby naše stránky správně fungovaly, je třeba mít zapnutý Javascript. Pro zlepšení našich služeb používáme cookies.


Garantujeme nejnižší cenu. Na zlepšenie našich služieb používame cookies. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Veškeré informace o produktu. Tradiční česká značka ETA , která má na našem trhu své nezastupitelné místo, vybavuje domácnosti spotřebiči a přináší do nich radost a užitek více než let.


Robotický vysavač s dvojitým rotačním kartáčem má také senzor míry znečištění podlahy a podle toho si naplánuje úklid. Vysavač zvládne uklízet až minut. Jsou zde režimy úklidu a také je možnost denního nastavení úklidu. Zvyšuje účinnosť vysávania na hladkej podlahe.


Dvojitý rotační kartáč zvyšuje účinnost na kobercích a dva postranní kartáče efektivně uklidí kolem stěn. Překvapí látkovým filtrem pro účinné zachycení nečistot. Vítaná je i možnost mopování (mop je součástí balení).


Technologicky vyspělý robotický vysavač do domácnosti od české značky Eta. Jeho velkou přednostní je to, že díky speciálnímu příslušenství dokáže jak luxovat, tak i vytírat. Nahradí tak dva přístroje najednou. Disponuje přitom vyspělým systémem senzorů, díky čemuž se nemusíte obávat toho, že by.


Vybaven je i dvojitým rotačním kartáčem, který zvyšuje účinnost při úklidu koberců i úklid kolem stěn. Díky bezpečnostním senzorům během úklidu nespadne ze schodů a neporuší se jeho konstrukce. Vybrat si můžete také ze dvou stupňů rychlosti úklidu. Sada obsahuje kusy HEPA filtru, kusy mopovací textílie, kusů bočních kartáčků (páry bočních kartáčků) a jeden hlavní kartáč.


S touto sadou udržíte váš robotický. Robotický vysávač s dvojitou rotačnou kefou má tiež senzor miery znečistenia podlahy a podľa toho si naplánuje upratovanie. Vysávač zvládne upratovať až minút.


Eta bolero 1490 recenze

Sú tu režimy upratovania a taktiež je možnosť denného nastavenia upratovania. Nájdených: produktov. Sada příslušenství k robotickému vysavači.


Vyberte si z naší nabídky alternativních produktů SKLADEM. Autorizovaný prodejce ETA. Dokúpte svojmu robotickému vysávaču náhradné diely, aby vám mohol lepšie slúžiť.


V balení nájdete páry bočných kefiek, jednu hlavnú kefu, tri filtre a tri mopovacie textílie. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky