pátek 12. února 2016

Nerezové sítko na čaj žralok

ForLife nerezové sítko na čaj se skládací rukojetí. Extra jemné nerezové sítko umožňuje přípravu všech druhů nejen sypaného čaje. Díky praktickým skládacím rukojetí je čajové sítko dostatečně skladné, abyste ho mohli vzít s sebou i na cesty, nebo aby mohlo zůstat na stole ve vaší kanceláři. Nemecká značka Westmark má dlhoročné skúsenosti a preto má recept na trvanlivé a kvalitné kuchynské náčinie.


LILLI mini taška na čajové sáčky KOZIOL (barva-BÍLÁ) Kč. Silikonové sítko na čaj FRED. Díky držátkům skvěle drží na hrdle nádoby. Nerezove sitko na caj zralok.


Materiál: kvalitní nerez. Lze mýt v myčce na nádobí. Milujete čaj - a hlavně ten sypaný? V tom případě vám doma nesmí chybět praktické sítko , jehož pomocí si čaj snadno. Ste milovníkmi sypaného čaju?


Sivé sitko na sypaný čaj Viva Scandinavia Egg. MIMMI sítko na sypaný čaj kočka KOZIOL (Barva-černá) 1Kč. Orion čajítko nerezové pr. Na chuti čaje se nic nezmění, vy jim jen přivedete trochu radosti do života s tímto veselým čajovým žralokem.


Radost si ostatně můžete udělat i sami. Tento hrůzostrašně vyhlížející žralok je ve skutečnosti originálním čajovým sítkem. Udělejte si čaj , který má říz a použijte jako sítko na čaj tohoto jedinečného žraloka, který si mile rád ve Vašem čaji zaplave.


Nudí vás už sypat si čaj do fádního plastového nebo bambusového sítka? Co takhle zkusit něco skutečně originálního a neočekávaného, něco, čím pobavíte sebe a překvapíte návštěvy. Nabízíme vám jedinečné sítko na čaj , které má podobu žraloka vyskakujícího z hrnku či sklenice. Toto zajímavé sítko ukryté v podobě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Toto nádherné sítko na sypaný čaj ve tvaru žraloka je stylovým a zároveň praktickým doplňkem do každé kuchyně. Pokud vaše děti dosud odmítaly pít čaj , díky tomuto milému sítku si ho zaručeně oblíbí. Sítko na čaj , žralok alternativy - Heureka. Jemné sítko na čaj vám pomůže v přípravě sypané čaje a bylinkové směsi v hrníčku. Je doplněno praktickým kovovým držákem.


Specifikace: nerezové čajové sítko - pr. Originální sítko na čaj , které vám zpříjemní každý šálek čaje. Díky materiálu se sítko velice snadno čistí.


Můžete mýt v myčce na nádobí. Sítka na sypaný čaj Sítka a filtry patří mezi nezbytné propriety při přípravě sypaného čaje. Praktické papírové filtry využijete při rychlé přípravě ovocných a bylinných čajů. Prodloužený tvar umožňuje umístění i do úzkého hrnku.


Tieto stránky používajú súbory cookie. Zostávajúc na stránkach súhlasíte s ich používaním. Filtry nebo sítko na čaj by v domácnosti čajomilce neměly chybět. Snadno a rychle s jejich pomocí připravíte požadované množství vybraného sypaného čaje.


V případě jednorázových papírových filtrů se nemusíte starat ani o závěrečné propláchnutí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky