středa 3. února 2016

Vana ze dřeva cena

EUR bez DPH - cena bez dopravy a montáže Koupelna NIRVANA. Dvoumístná vana s napouštěním vody ze stěny s vodopádem. Můžete si být ale jisti, že každá vana bude originální a jedinečná, protože výroba probíhá vždy na zakázku. Zajímalo by nás, co si o dřevěných vanách myslíte vy.


Napište nám do diskuze. Dřevem vyhřívaný, s přirozenou cirkulací, nepotřebuje elektřinu, nemá žádné pohyblivé části. S výrobou Vaší zcela osobní vany se.


Vana je prvek zabírající nejvíce místa z vaší koupelny a je tedy třeba věnovat dostatek času správnému výběru. V naší nabídce naleznete nespočet tvarů - vany obdélníkové, rohové, kulaté či zcela atypické. Také výběr materiálů, ze kterých jsou vany vyrobeny, je široký.


Dle materiálu dodáváme vany z akrylátu. Vůně dřeva vznikla před více než lety z lásky k přírodním materiálům a snahy vytvořit originální kusy, které nelze jednoduše sehnat. Podle Vašich představ, a návrhů, které společně vytvoříme, vyrábíme nábytek z masivního dřeva do jakéhokoli interiéru.


Koupelna celá ze dřeva Dřevo je materiál velmi tradiční, přírodní a má své příznivce. Stejně tak můžeme dřevo vnímat jako variantu za keramiku, kov či plastové hmoty tradičně používané pro výrobu koupelnového vybavení. Kvalitní laky pak chrání povrch sanity před poškrábáním i chemickým poškozením - luxusní vana by měla vydržet i Savo. A třísku si v ní rozhodně nezadřete.


Vysoké kvalitě ovšem odpovídá i cena. Za dřevěnou vanu zhotovenou na zakázku podle vašich představ můžete zaplatit až půl milionu korun a nejspíš se za ní. Pro majitele lesů je to pohroma. Cena za kůrovcové dřevo balancuje na hranici ziskovosti a nic nenapovídá tomu, že se letos situace otočí.


Metr krychlový smrkového dřeva nakupují pily i za cenu kolem 8korun. Výpis článků se štítkem vana ze dřeva. Relaxační vana z cypřišového dřeva. Cypřišové dřevo je již po staletí používáni ve stavebnictví nejrůznějších budov jako základní stavební konstrukce.


POPIS VÝROBKU : Ručně vyrobený, plně funkční malý kulatý soudek na víno a nebo kořalku. Na zakázku lze vyrobit soudek různé délky a šířky, doplnit o kohoutek, atd. Dřevěná vana OSIRIS ze dřeva olše. Vana je řemeslně vyrobená z vysušeného olšového dřeva tradičním bednářkým postupem.


Jednotlivé díly jsou lepené, povrch je dobrušovaný v hladký celek, který je příjemný na omak. Na závěr je vana vybavena stahovatelnými nerezovými obručemi a lakována lodním lakem v několika. Pro přístavby zimní zahrady ze dřeva používáme dva ceníky - pro typové zahrady a atypická řešení. Konečnou cenu přístavby zimních zahrad vždy ovlivňují rozměry i konkrétní provedení.


Ušetřete nákupem zimní zahrady ze dřeva přímo od výrobce. Při prvním odběru bude osobní kontrola (v zahraničí) ze strany odběratele. Při garanci velkých dodávek je možné provést první platbu při naložení u dodavatele. Vana City Slim se pyšní delikátně jemným horním okrajem (výška jen mm) a hlavně nabídkou nových obkládacích panelů.


Svou vanu tak nemusíte obkládat zdivem a keramikou, stačí si k ní koupit jeden z designově sladěných panelů v barvě ořechu, dubu, satinového (kartáčovaného) dřeva nebo prostě jen čistě bílý.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky