úterý 16. února 2016

Lisy na ovoce prodej

Náhradní textilní vložka do moštovače - lisu na ovoce. Pro použití výhradě v lisu na ovoce na litrů. Internetový prodej vybavení pro výrobu moštů a drcení ovoce. Nabízíme kvalitní moštovače, hydraulické, rámové, ruční lisy na ovoce a drtiče na ovoce S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Prodám dvakrát šroubovici na lis ovoce rozměry 1X 40X7mm 1X 40X720mm i ze šroubením,jedno co není na fotce mám v garáži to dodám,sou rezavé protože ve sklepě je dost vlhko ale nic vážného,montáž se nikdy neuskutečnila,třeba se budou někomu hodit.


Potřeby na lisování ovoce , moštovací lisy.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů lis na ovoce. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Kupujte výhodně a levně. Bazar online, inzerce zdarma.


Rámové lisy – jsou určeny na větší množství lisované šťávy, jsou prodávány v objemech: 20L a 30l. Lisy na ovoce najdete na MALL. Hydraulické moštovače na ovoce – nejúčinnější a nejpohodlnější lisy na ovoce , které naleznete v naší nabídce, určené pro velké množství jablek.


Objemy lisů jsou od 12l do 70l.

Lis na ovoce LO (LO10) Lis na ovoce LO Ruční lis na ovoce slouží k lisování štávy z rozdrceného ovoce. To je stlačováno za pomoci šroubového mechanismu lisovací deskou. Na našem e-shopu naleznete také široký výběr lisů na ovoce.


Pokud si každý rok lámete hlavu, co udělat s velkou úrodou ovoce na Vaší zahradě, máme pro Vás snadné řešení. Díky námi nabízeným lisům na ovoce získáte rychle a lehce bezkonkurenční zdravé ovocné šťávy a mošty. Hydraulický lis na ovoce HPF-600ES je elektricky ovládaný stroj s košem z nerezové oceli s objemem 2litrů.


Je to mnohem výkonnější zařízení než ruční lisy , přesto jeho cena a servisní nároky jsou výrazně nižší než u většiny pneumatických lisů. Představujeme Vám dřevěný list na ovoce (moštovač). Dopřejte sobě a své rodině čerstvou ovocnou nebo.


Výroba, prodej a servis zemědělské, lesní a komunální techniky. Výrábíme postřikovače a rozmetadla pro účely zemědělství a komunálu. Dále nabízíme rosiče, mulčovače, štípače dřeva, lesní navijáky, lisy na ovoce. Ruční lis se skládá ze ks hranolů a lisovací půlkruhy jsou z bukového dřeva. SKLADEM ⭐Možnost koupě na SPLÁTKY bez navýšení.


Plastová sběrná mísa lisu na ovoce je připevněna na ocelové základně. Nahoře je ruční lis vybaven lisovací hlavou s ocelovou podložkou. Nerezový ruční lis na ovoce o objemu 5L umožňuje snadné lisování ovoce , zeleniny nebo bylin.


Pásové lisy pro přípravu ovoce.

Plodová hmota je umístěna na pásku, která ji tlačí proti válcům. LISY NA OVOCE , ZAHRADNÍ PALÁC. Více jak 20let se zabýváme prodejem a servisem. Lis na ovoce vymačká tekutinu z ovoce pomocí tlaku, který je vyvinut buď centrálním šroubem (mostovač s centrálním šroubem) nebo hydraulickým zvedákem – panenkou (hydraulický moštovač). Náš e-shop nabízí kvalitní hydraulické lisy na ovoce různých objemů a moštovače s centrálním šroubem rámové nebo bez rámu.


Prodám litinový lis na ovoce průměr válce 60cm,výška 65cm,obsah. Při výběru lisu na ovoce máte tři možnosti – hydraulický, rámový nebo ruční. Základní a zároveň nejlevnější způsobnbsp;nabízí ruční lisy.


U těch oběma rukama točíte pákou na vrchu lisu. To je při větších množstvích ovoce fyzicky náročné. Navíc musíte prokládat lis dřevěnými hranolky. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky, kromě Velikonočního pondělí.


Vodní lis je určený k lisování pomletých hroznů, jablek a jiného ovoce. Vylisování dosáhneme bez potřeby elektrické energie i ruční práce, pouze za pomocí tlaku vody. Voda se napouští přes ventil do vnitřního gumového vaku, který se rozpíná a rovnoměrně natláčí lisované ovoce na stěny lisu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky