pondělí 15. února 2016

Olejový přímotop

Vybírejte si Olejové radiátory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Olejový přímotop lze využít jak na občasné přitápění, tak na plnohodnotné vytápění. Uvnitř topidla je silikonový olej, který má velkou akumulační schopnost, rychle se nahřeje (přibližně do minut) a déle chladne, tedy dodává teplo i. Trochu jiným typem přímotopu je olejový radiátor. Na rozdíl od něj je však pojízdný.


Největší výhodou olejového radiátoru oproti ostatním typům přímotopů je, že má velkou tepelnou setrvačnost.

Znamená to, že si sice. Výhodou je přítomnost indikátoru, zobrazujícího, na jakém nastavení olejový přímotop zrovna pracuje. Dražší olejové radiátory též bývají vybaveny termostatem, který umožňuje navolit si požadovanou teplotu. Zařízení potom samo dávkuje potřebné teplo tak, aby se teplota v místnosti držela okolo této hranice.


Bohužel se nám nepodařilo najít produkt olejový přímotop. Přímotop buď topí celým svým výkonem, nebo se přepálí topné těleso a netopí vůbec. Malá akumulační schopnost Vašeho domu je dána stavebním materiálem a opět se mi nechce věřit, že nepřekonáte časové období hodiny za den, kdy bude odběr blokován ve vysokém tarifu.


Nabízíme elektrické přímotopy a úsporné sálavé přímotopy, infrapanely, skleněné a mramorové sálavé panely, přímotopná topidla do koupelny. Ten blokovaný odběr je.

Elektrický olejový radiátor s bezúdržbovým provozem, kdy není třeba měnit olej. Disponuje bezpečnostní přepěťovou pojistkou, ochranou proti přehřátí a režimem ECO. Další výhodou také je, že kolik energie spotřebuje, tolik ji přímotop vloží do ohřátí proudícího vzduchu.


Hlavní nevýhody jsou dvě. Ohřát vzduch chvíli trvá. Jak je známo, teplo stoupá vzhůru, takže u nohou můžeme cítit ještě zimu, zatímco hlava nám žhne. Pokud navíc potřebujeme vyvětrat, teplo oknem unikne.


Pořád váhám zda koupit OLEJOVÝ nebo ELEKTRICKÝ panelový přímotop - na elektriku v konečné fázi oba dva , ale nevím pro který se rozhodnout - nemáte někdo zkušenosti? Při zájmu o koupi většího množství radiátorů nás kontaktujte pro individuální cenu dopravy. Ceny jsou uvedeny včetně DPH.


Možnost osobního vyzvednutí radiátorů na pobočce ve Vysokém Mýtě, volejte předem! Přímotop v dolní části nasává chladnější vzduch a štěrbinou v horní části přirozenou konvekcí tj. Topný prvek přímotopu přepaluje prachové částice procházejícího vzduchu, proto tento typ rozhodně není vhodný pro alergiky a osoby s. Takže Váš propočet je správný.


Další možností jsou olejové radiátory, v nichž elektrický proud ohřívá olejovou náplň. Sálavé teplo z něho jde pomalu a. Vytápění přímotopy je výhodné v pronajatých prostorách, jako jsou kanceláře a byty, kde nejsme stále a nevyplatí se vám investovat do složitějších a dražších systémů. Olejový radiátor bych použil do místnosti jako náhradu klasického radiátoru.

I z dlouhodobého hlediska se topidla. Máme stejné kusy, používané jednu zimu, jinak nám stojí v garáži (zaprášené). Funkční, v dobrém stavu, pouze chybí jedno kolečko, to na funkci zařízení nemá žádný vliv. Kolik protopí přímotop , konvektor, olejový radiátor, atd.


Zajímalo by mě zda se dá spočítat kolik (částka) protopí klasické elektrické přitápění jako jsou konvektory, olejové radiátory apod. Akumulační přímotop neobsahuje OLEJ, ale akumulační desky na bázi speciálního keramického materiálu. Jedná se o nejefektivnější a nejjednodušší řešení vytápění pro NED a rekonstrukce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky