pátek 5. února 2016

Myčka mora im 631

Mora IM 6alternativy - Heureka. Veškeré informace o produktu. S účinností mytí a sušení A, spotřebou vody 11l a hlučností 47dB bude Vaše nádobí dokonale čisté, navíc vám ušetří spoustu vody a elektrické energie a výsledkem budete ohromeni.


MORA IM 6vás ohromí několika praktickými funkcemi a svou úsporností. Pomůže Vám umýt až sad nádobí pohodlně a kvalitně díky programům, teplotám nebo funkcí odloženého startu. Potěší rovněž přítomnost systému AquaStop. Je to základní myčka od značky Mora , kterou doma míval skoro každý. Jedná se o dobře myjící myčku, která trochu hůře suší, ale stále se jedná o relativně dobré sušení.


Z funkcí má jen odložený start a poloviční náplň. Prohlédněte si naše dokonalé vestavné myčky MORA , které v kuchyni neuvidíte a ani neuslyšíte a přesto vám dodají dokonalý výsledek. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Vzhledem k funkcím, které myčky nabízí se řadí mezi ty nejlepší na trhu. Dominantou jsou technologicky vyspělé funkce zajišťující dokonalé sušení i mytí na vysoké úrovni.


Myčka mora im 631

Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete no. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Na stránkách naleznete české návody, které pro vás vyhledávají a kontrolují naši pracovníci. Myčky MORA mají dvě možnosti ovládání.


Ovládací panel nebo integrované ovládání. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Vestavná plně integrovaná myčka MORA IM 6je ideálním řešením pro každou moderní kuchyň, kde zastane spoustu práce s vynikajícími výsledky. Myčka pojme až sad špinavého nádobí.


Používání vám jistě zpříjemní tichý provoz s hlučností pouhých dBA. Z jakých programů můžete vybírat? Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. This feature is not available right now. Please try again later.


Budou se vám líbit i programy a funkce. Například program poloviční náplň. Tento program vám umožní využívat myčku jen s ½ naplněním nádobí. Nemusíte tak čekat, až bude myčka plná.


V katalogu nemáme podrobnější informace o mora im 631. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Myčka mora im 631

Prohlášení o ochraně soukromí O cookies Tvorba www stránek Winternet.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky