pondělí 8. února 2016

Nádrže na pitnou vodu

Nádrže na pitnou a dešťovou vodu. Atest nádob ELBI pro použití na pitnou vodu si. Vážení návštěvníci, v souladu s rozhodnutím vlády České republiky ze dne 15. Plastové nádrže na kapaliny různých druhů a velikostí najdete na ABSTORE.


Zásobník na vodu umožní její následné používání různými způsoby. Dešťovou vodu můžeme používat například k závlaze zahrady nebo v domácnosti, pro splachování WC, praní v automatické pračce či umývání automobilu. V naší nabídce nádrží na vodu najdete podzemní nádrže a nadzemní nádrže. Plastové nadzemní nádrže na vodu jsou určeny k předzásobení objektu pitnou vodou pro její další využití. Mohou sloužit jako retenční nádrže pro posilovací stanice objektu či pro další úpravu vody vstupující do rozvodů v objektu.


Zásobníky na pitnou či deštovou vodu v naší nabídce se neliší pouze objemem, ale seženete je také v mnoha různých variantách. K dispozici totiž máte rozmanité plastové nádrže , z nichž jsou mnohé vizuálně velmi zajímavé, takže se hodí skutečně na každou zahradu. Víko může bít dodáno včetně ventilačního komínku se vzduchovým filtrem pro vyrovnání tlaku vzduchu nad hladinou v nádrži.


Nádrže na pitnou vodu

Další alternativou je použití běžného čerpadla, jako je například čerpadlo Diver, které dovede vodu z nádrže do domu, ale nemá možnost přepínání na pitnou vodu a tím pádem při nedostatku vody v nádrži systém přestane fungovat. To lze vyřešit například pomocí systému ATN-10 který dočerpává pitnou vodu do. Vlastnosti a výhody nádrží na pitnou vodu SVODA.


Je dobré mít kde shromažďovat třeba dešťovku na zalévání. Existují i nádoby a nádrže na pitnou vodu a také nádrže odolné mrazu. Existuje spousta dobrých důvodů, proč vytvářet zásoby užitkové či pitné vody.


Nádrže na pitnou vodu

Někdy jednoduše není k dispozici vodovod a. Plastové zásobníky na pitnou vodu a kapaliny, plastová nádrž na vodu. Inzerát byl odebran z oblíbených. Nejlevnější typ nádrží na vodu.


Vhodný především do míst s vyššími nároky na zatížení, tedy ke komunikacím, do míst s hlubokým uložením nebo pod nosné zdi. Návod k uložení nádrže zde. Dvouplášťové nádrže na pitnou vodu.


Jsou určeny do míst, kde hladina spodních vod. Z tohoto důvodu je cena nádrže vždy individuální a je závislá na požadavcích zákazníka. Více o jednotlivých typech se dozvíte níže v textu nebo v prospektu. Cena nádrže na dešťovou vodu je proměnlivá a závisí na jejím objemu, více se dozvíte v ceníku níže.


Se svými dotazy neváhejte. Novinka v naší stále nabídce je kompletní sortiment italské značky CanSB, která se zabývá nádržemi na palivo, pitnou vodu a odpadní vodu. Celou nabídku naleznete na odkazu níže. Za vzrůstající poptávkou stojí rostoucí cena pitné vody a dlouhodobá sucha, která mají za následek snižování zásoby spodních vo ale také legislativa.


Vertikální plastová nádrž na pitnou vodu Kingspan TITAN aqua je nejlepším řešením pro skladování pitné vody. Jednoplášťová nádrž o objemu 2litrů je vyrobená z nejkvalitnějších materiálů schválených pro kontakt s pitnou vodou. Vyrobeny z materiálů německé kvality. Fontána na pitnou vodu - je vyrobena výhradně z kvalitní nerezové oceli, což zaručuje jeho dlouhou životnost ve velmi frekventovaných prostorech jako jsounbsp;obchodní centra, hotely, nemocnice, ordinace nebo vzdělávací zařízení. Použíti fontány na pitnou vodu umožňuje se vyhnout střevním nemocím,.


Dekorativní plastové nádrže na dešťovou vodu pro shromažďování vody ze střech rodinných domů. Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata.


Využijte dešťovou vodu , která je zdarma, třeba k zavlažování zahrady. Větší sudy na vodu jsou opatřeny praktickým kohoutem pro vypouštění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky