pondělí 1. února 2016

Polička do sprchy bez vrtání

Nástěnná polička do sprchy bez nutnosti vrtání Compactor Shower. Rohová polička do koupelny bez vrtání Compactor - Bestlock systém, nosnost až kg. Vyberte si koupelnovou polici, na kterou se pohodlně vejde všechna vaše kosmetika tak, aby byla pořád po ruce. Rohové koupelnové poličky, skleněné regály i poličky bez vrtání z desítek oblíbených e-shopů nakoupíte na jednom místě - na FAVI. Koupelnové doplňky, které jednoduše přilepíte nebo uchytíte pomocí přísavek.


Po jejím očištění pod tekoucí vodou, je opět připravena k nalepení na jiné místo. Nástěnná dvoupatrová polička Ecoloc nabízí snadnou a rychlou instalaci bez vrtání. Materiál: ABS, ocel pochromováno. Jak snadno se doplňky bez vrtání připevňují, můžete vidět ve videu níže.


Trojúhelníková police do sprchy bez vrtání. Série nástěnných doplňků Ecoloc nabízí přisávací doplňky bez vrtání a poškození obkladů. Přísavka na zdi drží pomocí vytvořeného vakua, které je vodotěsné a vzduchotěsné.


Funkční doplňky, které nepodléhají zubu času a dají se sladit s jakýmkoliv interiérovým stylem? To je sen každého, komu není vzhled jeho domova lhostejný. Zvláště pak při vybavování koupelny či kuchyně. Nástenný polička do sprchy bez nutnosti vŕtania Compactor Shower.


Samodržiaca rohová polička do sprchy Wenko Static-Loc. Snadná montáž a žádné riziko poškození stěny. Závěsná police do sprchy rozměry: 240x490x2mm. Unix polička bez ohrádky, délka.


V chromované povrchové úpravě závěsná polička do sprchového koutu nerez a praktickému provedení se hodí opravdu do každé koupelny. Doplňky do sprchového koutu – vneste do sprchy krásu. S naší širokou nabídkou stylových doplňků do sprchového koutu si užijete čas ve sprše ještě více. Ukládání v koupelně – chytrá organizace bez vrtání.


Nastenny policka do sprchy bez nutnosti vrtani compactor shower. Chcete vědět, zda je cena 3Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Police bez vrtání Vyrábíme a prodáváme kvalitní koupelnové předložky, protiskluzové podložky, sprchové závěsy a koupelnové doplňky.


Předložky do koupelny od českého výrobce. Police nezabírá téměř žádné místo, přesto součet úložných ploch ve patrech je dostačující k odložení všech toaletních potřeb tak, že jsou vždy v dosahu. Chytré řešení do sprchy, velikost akorát pro malou rodinu, snadná montáž.


Zkrátka nechce z nějakého důvodu vrtat? Za použití moderních lepidel je nainstaluje do své koupelny každý z vás. Police do sprchy jsou k dostání v mnoha různých variantách.


Praktické jsou závěsné police do sprchy na boční panely sprchového koutu a modely, které se fixují mezi stropem a podlahou teleskopickou tyčí. V obou případech se totiž obejdete bez vrtání do zdi, což je u vykachličkovaných místností vždy problém. Ve své jednoduchosti je zároveň elegantní a nadčasová, zkrátka vhodná do každé koupelny.


Speciální ochrana proti korozi díky vysoce kvalitní chromové vrstvě. Maximální zatížení jedné odkládací plochy: kg Návod k montáži je přiložen. Pouze osobní odběr - Brno - Žabovřesky nebo v centru na začátku ul.


Pomocou lepidla na stenu prilepíte špeciálny háčik a naň zavesíte samotné poličky. Praktická malá polička do koupelny, která unese až kg a bez vrtání. Díky vyšší hloubce je vhodná například na dávkovač tekutého mýdla, nebo jiné aplikátory čistících prostředků.


Drátěná konstrukce z chromované oceli je nadčasovou záležitostí, vhodná do každé koupelny, k umyvadlu, nebo i dřezu v kuchyni. Polička do koupelny Compactor je praktická a díky přísavce se systémem Bestlock ji uchytíte i bez vrtání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky