středa 10. února 2016

Pomalý hrnec tefal

Další výhodou je fakt, že příprava v tomto hrnci je velmi jednoduchá a zvládne ji doopravdy každý. Jídlo se vaří opravdu pomalu, takže nedojde k jeho připálení. Jednoduše do něj vložíte suroviny a ty pak v pomalém. Jeden MultiCooker na všechna vaše oblíbená jídla!


Díky různým automatickým programům vaření si můžete snadno a pohodlně připravit zdravé a vynikající jídlo kdykoli doma. Po dokončení vaření udržuje multifunkční hrnec váš pokrm automaticky v nejlepší teplotě vhodné pro podávání, až dokud nepřijde čas k jídlu.

Prezentované produkty môžete. Před koupí si možná není špatné doma vyzkoušet jednoduchý test. Do vašeho klasického hrnce nalijte takové množství vody, které odpovídá objemu budoucího přístroj.


Na vlastní oči se tak přesvědčíte, jaké množství se do nádoby asi vejde. I když u nás je poměrně novinkou, v Americe v něm hospodyňky vaří už od začátku 70. Vynález s nízkou spotřebou energie tak rychle oslovil statisíce lidí.


Mám doma parní hrnec na vaření rýže a zelenina nebo brambory v ném udélané mají úžasnou chut´je to pochoutka. Jasmínová rýže udélaná v tomto hrnci,je néco úžasného.

Není to jen tak obyčejný pečící hrnec. Umí například to, co pomalý hrnec , trouba, jogurtovač, zmrzlinovač, fritovací hrnec a mnohé jiné. Představte si to, jenom jeden špinavý hrnec na mytí, který navíc.


Najdete v něm 1zabudovaných receptů v češtině, pro rychlou a snadnou přípravu každodenních jídel, na kterých se podílel i šéfkuchař Ondřej Slanina. Zjednodušeně řečeno, pomalý hrnec vám umožňuje připravit pokrmy takzvaně „v jednom hrnci“ – všechny přísady do něj vložíte, nastavíte teplotu, čas a můžete se věnovat něčemu jinému. Odpadá tím nepohodlné stání u plotny i nutnost použití vícero nádobí k přípravě jídla. Recepty pro pomalý hrnec jsou pestré a každý najde takový recept, který hledá a který snadno zvládne. Takový hrnec tedy dokáže jen udržovat nastavenou teplotu a kromě toho, že je napájen elektřinou, se příliš neliší od obyčejného hrnce.


Kvalitní pomalý hrnec by tedy měl být opatřen přinejmenším časovačem s automatickým vypnutím, který zajistí, že může hrnec vařit „autonomně“ bez vaší přítomnosti. Všechna tato pojmenování odkazují k hrnci, který umí pomalu sám vařit. Pomalý , elektrický, ale i multifunkční hrnec.


Vzhledem k tomu, že pro svůj chod potřebuje elektřinu, říká se mu elektrický. Pokud nabízí i další funkce jako pečení nebo přípravu různých pokrmů, označuje se pojmem multifunkční. Hrnce, které jen pomalu vaří, jsou zkrátka pomalé hrnce. Zakoupila jsem pomalý hrnec 5l u tvproducts,protože si ho zakoupila moje teta které je 80let, a běhání kolem sporáku ji moc unavovalo tento hrnec si nemůže vynachválit,ráda bych věděla jak dlouho se v něm vaří:Těstoviny,rýže,bramb ory, Jak dlouho se v něm vaří třeba hovězí maso,nebo vepřové,popřípadě třeba i krůtí stehna,a kuře,sbírám rady protože nemám.


Stačí do něj vložit všechny ingredience, nastavit teplotu s délkou vaření a to je vše. Elektrický multifunkční hrnec s objemem litrů a utěsněnou poklicí s aretací.

Tefal CY505EAll In One Pot je vybaven programy a funkcí automatického ohřevu po dobu až hodin. Poklice a košík na vaření v páře se dají snadno sundat a mýt v myčce nádobí. Digitální časovač usnadňuje plánování jídel. Je vhodný i pro diety, jelikož umožňuje zdravé vaření bez tuků, s malým množstvím soli a koření. Vybírejte si Elektrické hrnce podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Jetzt von Aktionspreisen auf diverse Gesundheitsgeräte profitieren.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky