středa 10. února 2016

Nerezová nádrž prodám

Prodam nerezova dvířka na potravin. Labem, Pacovske strojirny Pacov, Chotěboř stroj. Vyborny tech stav nejsou prot. Ostatní - Nerezova nadrz bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Elektrický závěsný ohřívač vody s rychloohřevem a elektronickou regulací Závěsný tlakový zásobníkový ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádrží v hranatém provedení. Jeho nerezová příruba s topným tělesem je vybavená antikorozní horčíkovou ochrano. Nádrž je jako nová byla využívána v potravinářském průmyslu.


Bosch, spojka keramika pmc, nerezová nádrž , vodní chladic m turbo, blow off, čelní okno, v. Vybírejte z inzerátů. Stroje - Nerezová nádrž bazar. Nerezové zásobníky vody, nerezová nádrž na pitnou vodu a kapaliny.


Po dohodě možný i dovézt k Vám.

Nesmieme však zabúdať na údržbu – oplachovanie a kontrola duše a podobne. NIKDY nečistite nádrž chlórovými prípravkami – dochádza následne k jamkovej korózii. Dom a záhrada - Nerezova nadrž bazár. Vyberajte z inzerátov.


Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Nádrž z nerezové oceli, nádrž z nerezové oceli, nádrž na kapalinu BUSS SMSFabr.


Auto - Nerezová nádrž bazar. Vhodná k akumulaci pitné vody. Vnitřek se mi jeví slušný, viz foto. Tlakové nádoby, tlaková čerpadla. Doporučení pro výběr ocelových a nerezových tlakových nádob na vodu, přehledná nabídka.


Nastavitelná tuhost odpruže. RADSONNE na skle (průměr mm) je nápis DAIMON, u vývodů pro kabel je na hrnci vyraženo RÜCKLICHT (ZADNÍ SVĚTLO) a DYNAMO, nahoře a na boku jsou přepínače. Použité, čisté, nepoškozené za 2kč za kus.


Prodávám i jiné plastové sudy a soudky s víkem, něktreé víko a spona o obsahu - 2litrů v cenách 1- 3kč. Dokumenty ke kolaudaci jsou součástí dodání.

Skladem za tuto cenu kusy k dodání ihned. Rozměry: - průměr 2m - výška 2m Cena 30. Kč bez DPH Osobní odběr Pardubice. Délka je po 50m a snadno si nacvakáte na požadovanou délku. Prodám použitou nerezovou nádrž o objemu 6m3.


Běžná cena je 10-Kč za 1m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky